Forum samochodowe » Citroen forum » pytanie sprzedac czy nie
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

pytanie sprzedac czy nie

Autor Wiadomość
zoolf

Post2009-04-13, 20:07      pytanie sprzedac czy nie Odpowiedz z cytatem
witam niecale 2 lata temu kupilem xsare z 2001r. od tamtego czasu wymienilem skrzynie biegow, przekladnie kierownicy, chlodnice + jakies wezyki i inne takie drobne rzeczy + jakies mankamenty z elektronika bywaly ale nic specjalnego jednak ostatnio poszla mi uszczelka pod glowica. Uszczelka poszla w czesci z winy mechanika bo jadac pewien czas na wyzszych obrotach wyskakiwala mi temp. silnika i na 120 i kazalo mi sie zatrzymac ale po paru sekundach wracalo wszystko do normy i mozna bylo jechac dalej, mechanik stwierdzil ze to czujnik wymienil go 2 razy i gdzy mialem dluzsza podroz wrocily te objawy lecz poszla przy tym uszczelka bo byla zbyt wysoka temp. teraz xsara jest w naprawie a ja sie zastanawiam czy ja sprzedac czy nie czy moze juz nie ma sie co w niej psuc. prosze o pomoc moze mi cos doradzicie dodam ze samochod mi sie podoba tylko ze jest juz denerwujacy. jest to silnik 1.4 byl przerobiony na gaz jak go kupowalem mial niecale 70tys przejechane teraz ma prawie 100. z gory dzieki za pomoc

Reklamy
mechanik arczan 84-24 Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )

Miasto: Bielsko-Biala

Post2009-04-13, 20:26      pytanie sprzedac czy nie Odpowiedz z cytatem
jest to tak... (po mojemu) masz juz auto jakis czas... znasz je... znasz kazda jego czesc... znasz kazdy jego "humor" i "potrzebe"!!wiesz kiedy jest cos nie tak i kiedy trzeba mu "odpuścić..." wiesz to jest jak z kobieta z która jestes juz np.10 lat. tez ja znasz na tyle ze nie ma przed toba tajemnic... (choc czasem potrafia zaskoczyc Smile ) zrób to i sprawdz wszystko raz jeszcze... ja ze swoim mercedesem zrobiłem tez tak samo.... dostałem wraka a zrobiłem z niego perełke i nie mam z nim zadnych problemów juz od ponad dwóch lat i nie dołozyłem juz ani grosza do niego juz od ponad roku!!tylko eksploatuje i to codziennie poniewaz zajmuje sie transportem i prowadze tez warsztat mech.pojazdowej.ale swoje dołozyłem i teraz sie to zwraca ale to jest auto zarobkowe i tez sie na to inaczej patrzy... a jak kupisz inne to tez nie wiesz na co trafisz i ile bedziesz musiał na dzien dobry dołozyc do tego zeby to ruszyło!!!

Forum samochodowe » Citroen forum » pytanie sprzedac czy nie
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: