Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
2016-01-15, 15:44 Rajd Monte Carlo ostatnim rajdem Roberta Kubicy?
Nie wiem czy Lotos wyłoży kasę na kolejny sezon ale nawet jeśli nie to i tak Robert powinien być im wdzięczny, bo wsparli go w najtrudniejszych dla niego momentach. Trzymam kciuki za to, żeby znalazł się ktoś kto zechce wesprzeć dalsze starty w WRC albo żeby udało się znaleźć miejsce w szybkim samochodzie w wyścigach. Robert powinien spróbować szczęścia w WEC, przecież tamte bolidy mają inną, dużo szerszą konstrukcję.
idk
2016-01-15, 16:54 Rajd Monte Carlo ostatnim rajdem Roberta Kubicy?
kto ma sponsorować jak nie ma wyników bez sensu daj już sobie spokój
irjio
2016-01-16, 09:26 Rajd Monte Carlo ostatnim rajdem Roberta Kubicy?
nic nie osiągnął w F1 i nic w WRC
eeee TAK NAPRAWDĘ eeeeeee
2016-01-16, 12:19 Rajd Monte Carlo ostatnim rajdem Roberta Kubicy?
W F1 się woził dla siana,a w WRC rozbijał auta jeden po drugim za nie swoją kase...Jezdził na tzw "Udo" albo się udo albo się nie udo... Pozostają mu gokarty pod supermarketami...
Sadev
2016-01-16, 13:04 Rajd Monte Carlo ostatnim rajdem Roberta Kubicy?
Często żal mi ludzi z powodu ich totalnej niewiedzy. Jeśli w swoich życiach postępujecie z taką niewiedzą jak w komentowaniu Roberta no to bardzo współczuję i życzę sukcesów na polu internetowego oceniactwa, bo z "życia" najprawdopodobniej już nic nie wyrwiecie...
Zawist
2016-01-23, 11:26 Rajd Monte Carlo ostatnim rajdem Roberta Kubicy?
Dokładnie @Sadev.Nic dodać nic ująć.Również żal mi tych ludzi.