Forum samochodowe » Rajdy » Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-08-22, 12:21      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem

Reklamy
stary samochodziarz

Post2015-08-22, 12:21      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Roba prześladuje jakieś diabelskie fatum. Ale ta Fiesta WRC też nie jest aż taka super. Ciekaw jestem jakby sobie radził w teamie Volkswagena mając Polo WRC i tamtejszy serwis??? Ech, szkoda Roba i że jest jak jest..... A wy potraficie pisać tylko hejterskie farmazony!! Powinniście się wstydzić, nie on - tylko wy!

Fan Michaela Schumachera

Post2015-08-22, 14:13      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
I co teraz POJEBY napiszecie???? hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

pit74

Post2015-08-22, 14:18      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
...napisze ta .Go ROBSON. A Fan Michaela Schumachera do piaskownicy

xsawierr

Post2015-08-22, 14:19      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Szkoda Roberta bo ma mega pecha,ale jestem ciekawy jak tą Fiestą WRC obsługiwaną przez tą samą ekipę radził by sobie z tą samą stawką Kajetan Kajetanowicz ? Myślę,że kończył by w punktach

Sadev

Post2015-08-22, 17:01      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
waleczny jest jak lew, ciągle bada twardość skał i drzew. Kół przebicie, dachowanie? Nie pierwszyzna, drogi panie. Wcześniej jego pilotem był Baran, ale Kubica jeździł jak taran, więc pan Maciej myśli sobie: jeszczem za młody, by leżeć w grobie. Wolnego, panie Kubica, jeszcze mi życie miłe, od takiej waryjackiej jazdy można wylądować w mogile. Skoro, mości Baranie, wola Twoja taka, wezmę na pilota pana Szczepaniaka. Zuch z tego Szczepaniaka jest nie lada, wszak nawet od patrzania na taką jazdę pikawa wysiada. Kół urwanie, dachowanie?! To pryszcz dla mnie, drogi panie. To szlag tarfił zawieszenie, a to w skałę przywalenie, a to kamień, a to krowa i Ford znowu wpadł do rowa. Pan Kubica jak nie wrzaśnie: zakręt można było ciaśniej! Ni gazować, ni hamować. Pozstaje mi dachować. Kilka razy koziołkował, ale się tym nie przejmował, z lekka wkurzył się i wrzasnął, w przednią szybę mocno prasnął. Co tutaj się nie da niby? Pojedziemy i bez szyby. Wskakuj, Maćku Szczepaniaku, druhu mój, dzielny chłopaku. Mapę w łapę bierz bez trwogi, ruszamy do dalszej drogi.

Beton

Post2015-08-23, 14:31      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Pytanie na które wszyscy znają odpowiedź: czy moderatorzy CZASAMI pracują? Poziom komentarzy jak zwykle żałosny, stąd bierze się też spadek zainteresowania tym portalem. Przychodzą tu ŚMIECI. Przyjdzie taki jeden napisze kilka komentarzy pod kilkoma nickami i próbuje wszystkich ściągnąć do swojego poziomu glona. Nie wygrasz z glonem, bo on ma w tym większe doświadczenie! Bez moderowania - wyłączyć komentarze!

Prezydent Pasikurowic

Post2015-08-23, 14:32      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Brawo za komentarz, polać mu!

Beton

Post2015-08-23, 14:33      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Dziękuję Panie Prezydencie, to co jedziemy Golfami pod Biedrę za 15 minut?

Prezydent Pasikurowic

Post2015-08-23, 14:33      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Nie, zabrakło mi gazu w butli

Beton

Post2015-08-23, 14:34      Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku Odpowiedz z cytatem
Halo, moderatorzy!!!!

Forum samochodowe » Rajdy » Rajd Niemiec: Kubica urwał koło na kultowym odcinku
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: