Forum samochodowe » F1 » Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
blady kic

Post2019-03-20, 21:50      Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Odpowiedz z cytatem
a pozatym szkoda slow na tym portalu, czesc mowi madrze reszta to elektorat PiS chyba

Reklamy
@up

Post2019-03-20, 22:17      Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Odpowiedz z cytatem
To nie tylko elektorat PiS, to wszyscy, cały naród z naszych wspólnych pieniędzy podatników składał się na Robsona+ xD

@DRE

Post2019-03-20, 22:19      Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Odpowiedz z cytatem
Prujesz się gościu co chwilę tym twoim bólem dupy bo prawda boli i "Hamilton 2" zgasił cię jak peta xD

@@DRE

Post2019-03-21, 06:28      Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Odpowiedz z cytatem
masz rację doinformuj się bo takie bzdury piszesz, że szok. Ja wiem, że w tv pis prawią wam jaki to świetny deal. Jaka to promocja Orlenu na świecie. Ja już pomijam to, że logo Orlenu jest dość małe na samochodzie, którego w transmisji wyścigu prawie nikt nie pokazuje. Ok w Polsce wiedzą co to za logo co to za firma. Ale Ci co wiedzą już i bez Kubicy tankowali na tych stacjach. Za granicą Orlen nie jest znany we wszystkich krajach. Te pieniądze są nasze. W procencie takim jak udział skarbu państwa w Orlen jeśli by tych pieniędzy nie wydano. Spółka przekazała by je do budżetu. Naszego wspólnego. Podsumowując pieniądze wydane na Kubice i Williamsa przy słabej formie kierowcy i zespołu to utopione pieniądze. czyli bardzo marna inwestycja przynosząca straty.

Portal

Post2019-03-21, 08:39      Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Odpowiedz z cytatem
dno, nic więcej na temat,

Terefere

Post2019-03-22, 00:45      Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Odpowiedz z cytatem
Samochody albo są dobrze zaprojektowane, albo źle. 95% sukcesu to dobre auto - pokazuje to przypadek F. Alonso. Lowe zrobił drugi rok z rzędu wielką kupę. W Mercedesie pewnie pracowali inni, a on się podpisywał pod ich pracą.

Forum samochodowe » F1 » Ralf Schumacher mówi o 'terrorze' w Williamsie Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: