Forum samochodowe » Gry samochodowe » Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...

Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Autor Wiadomość
kruczek Peugeot
106 XSi

Miasto: Bielsko - Biała

Post2007-05-02, 14:31      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Z wielką radością informuje, że dostępna jest już nowa w pełni grywalna trasa do Richard Burns Rally. Wzorem dla twórców nowego odcinka był czeski Rajd Pribram, układ trasy idealnie odwzorowuje warunki oesów w środkowo-wschodniej Europie. Będziemy mieć do czynienia nie tylko z szybkimi partiami wiodącymi przez lasy czy bardzo nierówną nawierzchnią ale także twórcy przenieśli do gry tzw. szutrowe łączniki dzięki czemu kierowca musi się wykazać umiejętnościami prowadzenia auta na różnych nawierzchniach. W tym momencie Richard Burns Rally odda esencję rajdów - czyli potrzebę improwizowania.

Trasa do ściągnięcia z serwisu http://rajdy.phukuba.pl/aktualnosci/pribram-nowa-trasa-dostepna-do-rbr.html razem z całą instrukcją instalacji. Na prawdę warto ją zainstalować ponieważ Czesi przyłożyli się do pracy i odcinek wygląda niemal identycznie jak prawdziwy. A jazda po nim sprawia nieziemską frajdę. Dodatkowo warto podkreślić, że trwają prace nad kolejnymi nowymi odcinkami. Także Polacy pracują m. in nad odcinkiem Bemowo oraz testowym z Elmotu. Trzeba przyznać, że gra Richard Burns rally nareszcie odżyła.

Reklamy
kruczek Peugeot
106 XSi

Post2007-07-24, 21:13      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Kolejne świetne wieści dla fanów RBR nowa traska i to z pucharu PPZM więc będzie rewelacja. Na razie szpiegowskie ujęcia i klip z wersji testowej. Co prawda do końca jeszcze troche ale już teraz robi wrażenie.

Więcej na http://rajdy.phukuba.pl/aktualnosci/rajd-mazowiecki---oes-otwock-by-jarek-frydrych.html

Przy trasie wysokie krawezniki i slawny nawrot za wiaduktem kolejowym, poprostu bajka. RBR zaczyna odzywać. Ta gra bedzie wieczna.

Ostatnio zmieniony przez kruczek dnia 2007-07-24, 21:30, w całości zmieniany 1 raz

Ice_man

Post2007-07-24, 21:16      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
o kurcze, z polskiego rajdu traska do gry? przecież to Warszawa jest! Extra, widze że nieźle ludzie kombinują gratulacje Exclamation

Rysiek

Post2007-07-24, 21:27      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
no brawo za poswiecony czas! bo to kuuupa roboty i jeszcze wiecej go czeka Git

Nogal Audi
A4

Miasto: Kraków, W-wa

Post2007-07-24, 21:55      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Wow! Juz sie nie umiem doczekac Smile Konieczne daj znac jak bedzie gotowa Very Happy

kajtofan

Post2007-08-01, 18:33      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
http://rajdy.phukuba.pl/aktualnosci/rbr-dirt--czyli-cmr-taki-jak-powinien-byc.html

Wow szykuje się niezła jazda w rbr goscie z codemastars to powinni sobie wziasc przyklad z chlopakow. Shocked

kruczek Peugeot
106 XSi

Post2007-08-03, 19:58      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
http://rajdy.phukuba.pl/aktualnosci/rajd-wisly---os-zamarski-screeny-video.html

kolejne dobre wiesci

Presley

Miasto: Gdańsk

Post2007-08-03, 20:07      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
suuper Very Happy

Nogal Audi
A4

Miasto: Kraków, W-wa

Post2007-08-03, 20:34      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Super, ale ja czekam na Rajd Finlandii! Chociaz jeden OeS Very Happy

kruczek Peugeot
106 XSi

Post2007-08-03, 20:50      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
http://rajdy.phukuba.pl/lancer,evo,x,trwaja,testy,nowego,auta.html

http://rajdy.phukuba.pl/nowe,odcinki,prosto,z,niemiec.html
W RBR się dzieje powstają nowe odcinki i auta, także powstaje projekt porządnych mistrzostw polski w ryska

darek-s

Post2009-01-10, 12:15      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Witam możecie mi podać linka z najrealistycznijszym audio do RBR i mam jeszcze problem mam kierownicę Logitech G25 i nieiwme jak ustawić w tej grze sprzęgło i skrzynie w trybie H wiecie jak to zrobic?

Sparrow

Post2009-01-10, 12:48      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Sprzeglo masz w ustawieniach sterowania, potem wchodzisz w biegi tez w opcjach i wylaczasz wspomaganie sprzegla. H-shifter nie wiem jak ustawic.

darek-s

Post2009-01-10, 16:06      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
a dzięki mam nadzieje że ktoś wie jak ustawić H-Shifter

darek-s

Post2009-01-10, 16:21      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
ale zaraz jak ja chcę żeby te sprzęgło działło to mam wyłączyć wspomaganie sprzęgła?? a jakoś dokłądniej ?

TDI

Post2009-01-22, 14:30      Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich fanów znakomitej gry RBR. Cool
Mam z nią mały problem. Nie wiem co zrobić, żeby jeździć różnymi autkami w nieoficjalnym patchu III. Dźwięki, trasy są, a samochodów brak. Ściągałem pojedyncze wozy i umiem je zainstalować, tzn cars.ini, fizyka itd. A w patchu nic. Proszę pomóżcie. Crying or Very sad

Forum samochodowe » Gry samochodowe » Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta... Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: