Miasto: Bielsko - Biała
2007-05-02, 14:31 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
Z wielką radością informuje, że dostępna jest już nowa w pełni grywalna trasa do Richard Burns Rally. Wzorem dla twórców nowego odcinka był czeski Rajd Pribram, układ trasy idealnie odwzorowuje warunki oesów w środkowo-wschodniej Europie. Będziemy mieć do czynienia nie tylko z szybkimi partiami wiodącymi przez lasy czy bardzo nierówną nawierzchnią ale także twórcy przenieśli do gry tzw. szutrowe łączniki dzięki czemu kierowca musi się wykazać umiejętnościami prowadzenia auta na różnych nawierzchniach. W tym momencie Richard Burns Rally odda esencję rajdów - czyli potrzebę improwizowania.
Trasa do ściągnięcia z serwisu http://rajdy.phukuba.pl/aktualnosci/pribram-nowa-trasa-dostepna-do-rbr.html razem z całą instrukcją instalacji. Na prawdę warto ją zainstalować ponieważ Czesi przyłożyli się do pracy i odcinek wygląda niemal identycznie jak prawdziwy. A jazda po nim sprawia nieziemską frajdę. Dodatkowo warto podkreślić, że trwają prace nad kolejnymi nowymi odcinkami. Także Polacy pracują m. in nad odcinkiem Bemowo oraz testowym z Elmotu. Trzeba przyznać, że gra Richard Burns rally nareszcie odżyła.
Reklamy
kruczek
Peugeot
106 XSi
Miasto: Bielsko - Biała
2007-07-24, 21:13 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
Kolejne świetne wieści dla fanów RBR nowa traska i to z pucharu PPZM więc będzie rewelacja. Na razie szpiegowskie ujęcia i klip z wersji testowej. Co prawda do końca jeszcze troche ale już teraz robi wrażenie.
Więcej na http://rajdy.phukuba.pl/aktualnosci/rajd-mazowiecki---oes-otwock-by-jarek-frydrych.html
Przy trasie wysokie krawezniki i slawny nawrot za wiaduktem kolejowym, poprostu bajka. RBR zaczyna odzywać. Ta gra bedzie wieczna.
Ostatnio zmieniony przez kruczek dnia 2007-07-24, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
Ice_man
2007-07-24, 21:16 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
o kurcze, z polskiego rajdu traska do gry? przecież to Warszawa jest! Extra, widze że nieźle ludzie kombinują gratulacje
Rysiek
2007-07-24, 21:27 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
no brawo za poswiecony czas! bo to kuuupa roboty i jeszcze wiecej go czeka
http://rajdy.phukuba.pl/nowe,odcinki,prosto,z,niemiec.html
W RBR się dzieje powstają nowe odcinki i auta, także powstaje projekt porządnych mistrzostw polski w ryska
darek-s
2009-01-10, 12:15 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
Witam możecie mi podać linka z najrealistycznijszym audio do RBR i mam jeszcze problem mam kierownicę Logitech G25 i nieiwme jak ustawić w tej grze sprzęgło i skrzynie w trybie H wiecie jak to zrobic?
Sparrow
2009-01-10, 12:48 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
Sprzeglo masz w ustawieniach sterowania, potem wchodzisz w biegi tez w opcjach i wylaczasz wspomaganie sprzegla. H-shifter nie wiem jak ustawic.
darek-s
2009-01-10, 16:06 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
a dzięki mam nadzieje że ktoś wie jak ustawić H-Shifter
darek-s
2009-01-10, 16:21 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
ale zaraz jak ja chcę żeby te sprzęgło działło to mam wyłączyć wspomaganie sprzęgła?? a jakoś dokłądniej ?
TDI
2009-01-22, 14:30 Richard Burns Rally - Wszystko o grze, nowe trasy i auta...
Witam wszystkich fanów znakomitej gry RBR.
Mam z nią mały problem. Nie wiem co zrobić, żeby jeździć różnymi autkami w nieoficjalnym patchu III. Dźwięki, trasy są, a samochodów brak. Ściągałem pojedyncze wozy i umiem je zainstalować, tzn cars.ini, fizyka itd. A w patchu nic. Proszę pomóżcie.