Z całego serca kibicuje mistrzowi formuły 2 że będzie zdecydowanym liderem Willlamsa i pokona polskiego Dublowanego 4 EVER, liczę takze na Litiffiego że pokaże się z dobrej strony i w nagrodę dostanie możliwość zastąpienia dublowanego hahahahaha
Guest
2019-02-17, 09:41 Russell zaprezentował kask
Litiffiego? Ty Vegr naucz się pisać nazwiska kierowców wyścigowych. Ty wiecznie dublowany 4ever przez życie nieudaczniku. Razem z humocwelem obrazacie Roberta, kiedy tylko jest o nim artykuł. Całe szczęście że on takich szmatławców nie czyta, bo zwyczajnie w świecie jest zajęty poprawianiem osiągów Williamsa po inżynierze sierocie. Swoją drogą wytłumacz mi, kiedy on w karierze był tak dublowany do tego 4ever, bo jakoś nie kojarzę faktów
JJJ
2019-02-17, 10:47 Russell zaprezentował kask
Ostrzegam redakcję, jeśli nie pousuwacie wpisów dwóch trolli(Huomoungous, Vegr) szkalujących na każdym kroku Kubicę, zgłoszę każdy wpis na hejtstop pl i Wam też się oberwie za to, że na to pozwalacie, co można było przeczytać w jednym z komentarzy pod którymś artykułem.
halinazdziecmi
2019-02-17, 11:24 Russell zaprezentował kask
Co strona to prowokacje ze strony 2 troli... redakcjo zrob cos z tym!!!
Guest=JJJ=halina
2019-02-17, 15:11 Russell zaprezentował kask
Guest=JJJ=halina = bk gościu pisze sam ze sobą
halinazdziecmi
2019-02-17, 18:10 Russell zaprezentował kask
Nie po peostu niezgadzamy sie z tym co 2 troli tu robi. Pozdrawiam
129
2019-02-17, 21:50 Russell zaprezentował kask
Przestańcie się nimi przejmować to ta sama osoba 😂😂głupki jesteście, ze się na to łapiecie.A ja pisze i wiem na 100%, że Kubica ich obejdzie nawet się nad tym nie zastanawiam RK nr1😁☝🏿