Forum samochodowe » Ekologia » Samochody hybrydowe - konkurs "piękności"
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Samochody hybrydowe - konkurs "piękności"

Która hybryda najładniejsza?
Chevrolet Volt
0%
 0%  [ 0 ]
Honda CR-Z
20%
 20%  [ 1 ]
Honda Insight
20%
 20%  [ 1 ]
Lexus CT200h
60%
 60%  [ 3 ]
Toyota Prius
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 5

Autor Wiadomość
kaytek_rx4 Volkswagen
Passat

Miasto: Grudziądz

Post2010-06-30, 12:59      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
Auta opracowane od początku do końca jako hybrydy są uważane za mało atrakcyjne pod względem wizualnym. Zgadzam się z tą tezą, ale jestem ciekaw, którą hybrydę należy uznać za najładniejszą/najmniej brzydką. W sondzie zamieściłem kilku najbardziej znanych przedstawicieli tego segmentu, a sam postawiłem na Hondę CR-Z Smile

Reklamy
vette Mercedes
SL500 r129

Post2010-06-30, 17:34      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
Stawiam na Lexusa za jego "normalnosc". Ale brakuje mi w tym zestawieniu Tesla Roadster i Fisker Karma. Urodą wybijaja sie ponad rywali.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2010-06-30, 20:17      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
Poproszę o inny zestaw pytań, bo wygląda mi na to, że trend "ekologiczne=paskudne" postępuje... Na siłę też Lexus (ale Toyota ma więcej takich modeli niż tylko słynny Prius?), bo najbliżej mu do tych powiedzmy "normalnych" aut.
Fisker i Tesla są w pełni elektryczne, nie tzw. hybrydy, ale i tak mi się nie podobają, bo Tesla=Lotus, zaś Fisker to nowa klasa auta "supersportowej limuzyny"/"czterodzrzwiowego supersportowca", która do mnie nie przemawia!
W zestawieniu brakuje mi też np. Dodge Ram Hybrid (jeszcze jako testowy), czy Chevy Silverado Hybryd ew. Tahoe, czy Caddy Escalade - jedyne hybrydy, w których nie wstydziłbym się pokazac!

seba rak

Post2013-09-18, 10:38      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
do stawki można dorzucić też najnowszy koncepcyjny model Lexusa LF-NX, który także napędzany jest hybrydowo - wygląda niesamowicie i dobrze to ujęli w opisie futurystycznie

galicjusz12

Post2013-09-25, 17:26      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
ten powyzej jest zajebisty, podoba mi sie, ale nie wiem czy bym takeigo chcial posiadac...

LevelUP VW
Golf IV

Post2013-10-18, 09:30      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
najladniejszy to chyba ten lexus. chodziaz wizualnie nie powalają mnie te samochody.... ale na pewno to przyszlosc

Motofan86

Post2014-01-17, 16:06      Samochody hybrydowe - konkurs "piękności" Odpowiedz z cytatem
jak dla mnie honda crz 353

Forum samochodowe » Ekologia » Samochody hybrydowe - konkurs "piękności"
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: