Forum samochodowe » Ekologia » Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2013-06-12, 13:06      Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Toolbox

Post2013-06-13, 07:57      Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na... Odpowiedz z cytatem
To specjalnie nie zaskakuje biroąc pod uwagę, że już nawet w polskich salonach jest dostępny hybrydowy Volkswagen Jetta z ta samą konfiguracją silników elektrycznego i TSI z tym że nieco mocniejszy i o świetnych osiągach (8,6 s do setki)

umar77

Post2013-06-24, 12:30      Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na... Odpowiedz z cytatem
Zobaczymy hybrydy sprzedają sie coraz taniej, wcale nie wychodzi to tak tanio, tez trzeba lać paliwo, a jezeli tak jak w Golfie BMT mamy spalanie na poziomie 3,3l to nie wiem kiedy zwróci sie dopłata ktoora trzeba zapłacic za hybrydę

Toolbox

Post2013-06-29, 07:53      Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na... Odpowiedz z cytatem
@umar77 - dlatego właśnie Volkswagen choć ma w ofercie hybrydy nie lasuje ich ponad miarę czekając na boom w tym temacie. W zasadzie jedyna marka która już robi niezłą kasę na hybrydach to Toyota która rozwija tą technolgię od ponad 10 lat. Volkswagen stawia na diesle i jak wiemy z niezłym wynikiem finansowym. W zasadzie dzisiejsza potęga VW wyrosła na silnikach TDI.

janek_maly

Post2014-01-17, 11:08      Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na... Odpowiedz z cytatem
Dokładnie tak, ale ja mam szczerą nadzieję że hybrydy wejdą na rynek.

Forum samochodowe » Ekologia » Seat Leon Verde - hybrydowy prototyp z szansami na...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: