Forum samochodowe » Tuning » SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na...

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-11-07, 17:02      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Pioykowsky

Post2011-11-07, 17:02      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
"Szanowny Pan" Ruciński znowu krytykuje auta, które najpewniej chętnie zobaczyłby w swoim garażu. A niektóre z zaprezentowanych dalekie są od bycia tragicznymi.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-11-07, 18:59      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Dlaczego Corvette C1 gustownie zmodyfikowaną na podzespołach z ZR1 uznał redaktor za obciachową - tylko dlatego, że tak sklasyfikował to jakiś piśmak z Zachodu? Podobnie z tym matowym pickupem Chrvroleta - że ma radykalny air ride to już porażka? Te auta są w znakomitym stanie, czego nie można powiedzieć o ponad połowie pojazdów na polskich drogach! Zaskoczył mnie jedynie Chrysler 300 z przodem od Camaro 5, to już chyba przesada, ale...to właśnie urok SEMA!

czuby11

Post2011-11-07, 21:07      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Wszystko to jest kwestią gustu. Jeden lubi cygańską muzykę a inny jak mu buty śmierdzą. Ale ja również uważam, że żadne z tych aut nie wygląda dobrze.

WuEska

Post2011-11-08, 09:09      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Pan redaktor poprostu sciska d*** z zalu Wink))) To sa samochody Dub a nie obciachy pan redaktor by troche poczytal o samochodach bo widze ze sie nie zna na swojej pracy Wink))

LeonCupra BMW
Serii 3 Touring

Miasto: Gdańsk

Post2011-11-08, 12:22      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Kolego WuEska. Doskonale Wiem czym jest styl DUB i uważam go za tandetny i obciachowy. Jestem pewien, że wielu ludzi, mających choć trochę poczucia smaku myśli tak samo. Rozumiem, że w kraju gdzie rządzą Calibry i Golfy z niebieskimi diodami pojęcie tuningu mogło się trochę wypaczyć. Nie zapominajmy jednak, że tuning polega na ULEPSZANIU samochodu, a nie robieniu z niego cyrku na kołach. A to właśnie przypominają prezentowane w artykule pojazdy. Wstydziłbym się mieć którykolwiek z tych aut w garażu. Takie jest moje zdanie, a każdy może mieć inne. Pozdrawiam. Redaktor

V24

Post2011-11-08, 17:31      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Redaktorek pomylił zajęcia.Nie powinien pisać o swoich problemach emocjonalnych.Na szczęście jest ogromna a nawet przeogromna grupa ludzi która lubi DUB i potrwafi z niego korzystać i nawet nie zuważa jak jakiegoś zaściankowego redaktorka który wymyślił teorie o ulepszaniu szlag trafia ze ludzie robią takie zajefajne DUB wypas samochody.Twoje zdanie się nie liczy a wogóle po co piszesz na temat o którym nie masz pojęcia? Może zajmin się swoim poziomem czyli Leonem Cuprą 1.9 Tdi a DUB pozostaw właścicielą V12,V24 to nie twoja liga..A tera najlepsze....jakiś redaktorek z Polski wypowiada się na temat Stylu DUB...przeciez to samo w sobie jest już śmieszne..hahah fachowiec DUB z Polski ...hahaha ! POzdrawiam DUB V8-V24 V102 i rudego !

V24

Post2011-11-08, 17:41      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
W stylu DUB nie ma obciachu.Nie ma granic. Jeśli ktos twierdzi inaczej wystawia sobie laurkę ograniczonego.Styl DUB nie dla niego.

v345

Post2011-11-08, 20:43      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Każdy kto lubi WIEJSKI TUNING będzie w swoim raju na tych targach.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-11-08, 21:11      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Albo umówi się z wieśniakiem o nicku v345...
A tak na poważniej i bez zgrzytów: styl DUB jest dla bogatych, ma być bogato, drogo, ekstrawagancko i wystawnie, bo to jeden ze stylów Afroamerykanów lub jak kto woli murzynów, a oni lubią się pokazywać, choć niektórzy uznają to za blichtr, ale wierzcie mi, że na V10 opisywanych było wile aut w akurat tym stylu i niektórzy może nawet nieświadomie się nad nimi rozpływali!
Odnośnie objaśnienia LeonCupra: otóż tuning z angielskiego na polski to STROJENIE, nie jakieś tam ulepszanie, więc akurat pasuje tutaj idealnie! W ogóle pojęcie tuningu zrodziło się z określeń modyfikacji wizualnych, bo mechanika to po prostu była modyfikacją i później się to wszystko merytorycznie rozwinęło, więc kompletnie nie zgodzę się, że każde auto po tuningu jest z automatu ulepszone, bo chociażby i na odczepkę ten artykuł jest tego zaprzeczeniem!

V24

Post2011-11-09, 03:41      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Aron dokładnie..Ma być przebogato i odjazdowo ma byc wypas i zwracac uwagę.A wiejski tuning to mamy najlepszy w Polsce.Gdzie diody,CD płyty przy lusterku,grube tłumiki i naklejki to max DUB POLAND. Znaffcy z Polski wiecie? Beethoven też nie musiał pisać symfoni.Przecie mógł zagrać tylko na fujarce.Po co robił taki wiejski szpan z tą symfonią?..To jest odpowiedz na wasz problem z DUB i wasz tok rozumowania.

Beryl

Post2011-11-23, 22:06      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Czizusfak, ta Corvette jest przecudowna. Styl ogólnie do mnie nie trafia, ale w tym konkretnym przypadku zaśliniłem klawiaturę.

Hbr555

Post2011-12-11, 05:16      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
Zgadzam sie z kazdym, ktory twierdzi ze to kwestia gustu. Mi osobiscie podoba sie najbardziej stara, biala corvette'a i czerwony pickup. A pan Rucinski wszystko inne, co mu sie nie podoba uwaza za tandete i wiejski tuning. Bo bagaznik w chryslerze otwiera sie na bok i to tez pewnie nie pasuje. Ale u nas tez podobnie wygladaja democar'y ktore robione sa tylko na wystawy, a nie zeby jezdzic nimi... do roboty. Pozdrawiam

jaaa

Post2012-01-09, 16:55      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
ktoś chyba powinien sobie odpuścić pisanie o tuningu...

chuck norris

Post2012-07-29, 10:19      SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Odpowiedz z cytatem
człowieku czy cie powaliło na głowę !!! pełno tu tiuningowanych gablot a ty sie zachowujesz jakby ktos rozwalił klasyczne porshe

Forum samochodowe » Tuning » SEMA 2011 - Najbardziej obciachowe samochody na... Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: