Forum samochodowe » Serwis V10.pl » Sugestie dotyczące serwisu...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Sugestie dotyczące serwisu...

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
Easy Hyundai
Getz

Miasto: Bardo

Post2010-04-18, 15:14      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Jeśli już w górnym menu dodaliście dodatkowy link, to może zamiast V10 główna dajcie V10. Każdy z normalnie myślących, będzie wiedzieć że chodzi o stronę główną serwisu, bo obecnie Motokobiety wyjeżdżą za belkę menu.

Reklamy
Rysiek

Post2010-04-18, 23:39      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
w czym ci wyjezdzaja? odswiez porzadnie kesz sobie Smile

w firefoxie, ie6, ie7, ie8, opera jest idealnie

jachu

Post2010-05-29, 13:07      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
czy ktos zauwazyl ze czas kwalifikacji do gp turcji byl podany na 14... ??? dziekuje za dezinformacje!...

vette Mercedes
SL500 r129

Post2010-06-02, 18:19      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Niestety telewizja Polsat podala takie informacje na oficjalnej stronie. My rowniez dziekujemy Polsatowi.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2010-08-07, 19:41      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
To ja mam taką propozycję:
powiększcie okno wpisywania komentarza pod newsami wraz z czcionką, albo przynajmniej samą czcionkę - na dużych monitorach i/lub wysokiej rozdzielczości to jest to wręcz mikroskopijne, że jak się zestarzeję, to przez lupę będę musiał patrzeć, co piszę...

Yaper Honda
Civic

Miasto: Glowno - Warszawa

Post2010-12-02, 22:14      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Richie, nie wiem co za amatorzy robią Ci flash playera do mototube, ale jak dotychczas wszystkie filmy były wyświetlane w proporcjach 4:3 (zarejestrowane w 16:9 były skurczone) tak teraz wsio leci w 16:9. Nawet te które mają proporcje 4:3 są rozciągane tak że nie idzie tego oglądać.

Na całe szczęście są do Firefoxa rozszerzenia dzięki którym filmik można ściągnąć na dysk i odtworzyć playerem który nie ma takich problemów.

ArCard

Post2011-10-16, 00:12      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
czy jest taka opcja oglądania wszystkich newsów naraz? coś w stylu zobacz wszystko jak daje na aktualności na stronie głównej to jednak nie ma tam wszystkich działów więc taka opcja byłaby ok

silvox OPEL
VECTRA C HB

Post2011-10-30, 20:56      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Jeśli znalazłem ,,niedoróbkę'' , to gdzie to zgłosić ?? Mogę tutaj ?? Bo na maile nikt nie odpowiada ..
W znakach drogowych nadal jest 110/130 i nie ma znaków dodanych niedawno - choćby ,,strefa ruchu'' ..
Uaktualnić też trzeba treść kodeksu ..
Pozdro

ArCard

Post2011-10-30, 22:34      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
poza tym szkoda że jest tak mało tapet z Porsche wiem ze jest google ale tu jest ich wyjątkowo mało

Xylo

Post2012-01-18, 14:47      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Te reklamy na stronie doprowadzaja mnie do szału. Zwariowac mozna od ciągłego zamykania tego cholerstwa. Rozumiem, ze serwis na tym zarabia ale jakis umiar chyba by sie przydał? Na tej stronie nie ma umiaru, reklamy, ankiety, pywajace duperele............zwariować można. Przestaje juz tu zaglądać bo sie mozna nerwicy nabawic w kilka sekund. Pozdrawiam pazerna redakcje :/

ARON I've got a Hemi

Post2012-01-18, 17:27      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Doinstaluj sobie pracusiu np. AdBlockerPlus albo lepszą przeglądarkę, a nie ganisz ludzi, którzy muszą też z czegoś jeszcze zarabiać, nie wspominając o kosztach utrzymania domeny!!!

Xylo

Post2012-01-18, 17:34      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
No wzruszyłem się bardzo. Ja też musze z czegoś żyć jak każdy, pracusiu. Odwiedzam dużo stron o róznej tematyce i na zadnej nie ma aż tak agresywnego atakowania reklamami jak tutaj. Tam chyba też pracują ludzie i z czegoś muszą żyć ale mają odrobinę umiaru. Tutaj co nie kliknąć dalej to za każdym razem trzeba zamykać masę latającego badziewia i przeszkadzającego jak się tylko da. Może jak więcej ludzi stwierdzi, że ma tego dość to się ktoś opamięta. Nie są niezastąpieni jak każda strona.

ARON I've got a Hemi

Post2012-01-18, 18:47      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Rozumiem poirytowanie faktem, ale wszystko zależy od budżetu...redaktorzy nie utrzymują się tylko i wyłącznie z redagowania, a prawdopodobnie większość robi to "po godzinach" poświęcając swój wolny czas, by tacy jak TY mogli sobie za friko poczytać i ew. jeszcze skomentować, więc ja osobiście bym tego pazernością nie nazwał, bo poza tym Ty też pewnie chciałbyś realizować swoje motoryzacyjne marzenia nie tylko wirtualnie! Ja fortuny za pisanie nie dostaję, ale zawsze coś ekstra do dużego baku mogę wlać...
Zainstalować powyższy program, a nie marudzić.

Xylo

Post2012-01-18, 22:23      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Zainstalowałem SuperAdBlockera i nic sie nie zmieniło niestety, używam Opery. W AdBlocking zaznaczyłem juz wszystko a na V10 ramki dalej lataja jak wsciekłe.

silvox OPEL
VECTRA C HB

Post2012-01-19, 11:37      Sugestie dotyczące serwisu... Odpowiedz z cytatem
Ja używam Google Chrome, włączyłem Adblocka i nic mi nie lata ..
Pozdro

Forum samochodowe » Serwis V10.pl » Sugestie dotyczące serwisu... Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: