Forum samochodowe » Tuning » Szybka porada lakiernictwo
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Szybka porada lakiernictwo

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
Disla24_pl

Post2016-10-24, 08:05      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
Najlepiej jeżeli zapytasz o to bezpośrednio lakiernika, bo wszystko moim zdaniem zależy od tego jak duże są to elementy, jeśli cała maska to 1 dzień może okazać się niewystarczający, lepiej poczekać a mieć pewność że wszystko jest zrobione tak jak należy.

Reklamy
jagoda25

Post2017-01-24, 14:03      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
Od siebie mogę ci polecić wszystkie produkty marki Mothers - doskonale się sprawdzają w zatuszowaniu rys, są bardzo łatwe w nałożeniu ale za to nieco drogie. Myślę, że wszystkie produkty, których możesz potrzebować kupisz tutaj: http://urbandetailing.pl. Ja ten sklep zdecydowanie polecam, bo reprezentują prawdziwą klasę - najwyższej jakości produktu prosto od producenta, bez żadnej ściemy.

ignacy56

Post2017-02-15, 16:38      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
A czy ktoś może mi polecić dobrą firmę do renowacji lakieru w białystoku? Znacie jakąś dobrą firmę?

helski

Post2017-02-28, 13:52      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
Ostatnio malowałem też 2 elementy i 2 dni poźniej auto miałem do odbioru.

oterki

Post2017-06-12, 10:19      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
Znacie jakiegoś bardzo dobrego lakiernika w okolicy Krakowa?

Avde_pl

Post2018-01-30, 09:15      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
Chyba lepiej będzie utworzyć osobny wątek w którym polecalibyśmy czy to lakiernika czy warsztat z danego miasta, co o tym sądzicie?

Dash99

Post2018-07-11, 11:59      Szybka porada lakiernictwo Odpowiedz z cytatem
krzysieklg napisał:
witam wszystkich , w poniedziałek umuwiłem się z lakiernikiem ,ponieważ mam do pomalowania 2 elementy maske i grir w renault 19 cena za pomalowanie tych 2 elementów jest raczej niska no ale on powiedział ze jak w poniedziałek oddam to we wtorek już moge odebrać czy to coś nie zaszybko??? na co po pomalowani i odbiorze mam zwrócic uwage.

Współczesny lakier schnie szybko i po jednym dniu raczej na spokojnie powinieneś móc smigać autem. Pamietaj tylko, żeby gościu nie odstawił ci fuszerki (zwłaszcza, że piszesz o dośc niskiej cenie) - zwróć uwagę na ewentalne zacieki i smugi i jakby co to od razu go opieprzaj.

Generalnie osobom ciekawym tematu polecam ten poradnik - https://dobrymechanik.pl/artykuly/czytaj/364/naprawy/lakierowanie-samochodu-krok-po-kroku/

Forum samochodowe » Tuning » Szybka porada lakiernictwo Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: