Forum samochodowe » Flota » Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2014-06-16, 22:51      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
NightRider96

Post2014-06-16, 22:52      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
Zdawałem niecały tydzień temu z maksymalnym możliwym wynikiem i szczerze to nie wiem jak można to nazwać trudnym. Może niektóre pytania są niejasno sformułowane ale jeśli zna się przepisy i posiada takie urządzenie jak mózg to nie ma nic trudnego.

koleś

Post2014-06-16, 23:44      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
I bardzo dobrze... teraz gdy młodzież zda prawko za xxx razem i wyda od cholery kasy do może zacznie doceniać to i przestanie odpier.. Na ulicach

Mateu

Post2014-06-17, 10:02      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
Trudniejszy bo więcej pytań? Po prostu debile skończą wykuwać pytania na pamięć (bo przy poprzedniej formule była to norma) a zaczną uczyć się przepisów. Przecież wszystkie pytania powstają na bazie Kodeksu Drogowego, a do jego znajomości są zobowiązani wszyscy kierujący. Nie widzę problemu. A niska zdawalność wynika moim zdaniem z tego, że obecnie coraz mniej ludzi potrafi WYKORZYSTAĆ swoją wiedzę w praktyce. No i z myśleniem jest coraz gorzej. Jeśli to wszystko uznać za podniesienie poprzeczki na egzaminie to jestem za! Może będzie trochę bezpieczniej... PS @NightRider96-gratuluję zdobycia prawa jazdy i witam wśród pełnoprawnych uczestników dróg! Szerokości!

pawel111

Post2014-06-17, 11:28      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
Ja się cieszę, że niedawno wprowadzili pytania "na myślenie", zamiast pytań do wykłucia, bo zamiast zakłuwać to trzeba po prostu znać przepisy. Zdałem w tamtym roku i wcale nie jest to trudne, jak człowiek się uczył, co wolno, a czego nie wolno.

Pozyczkowyjohn

Miasto: Wernicz

Post2014-06-30, 22:13      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
Nie wiem co oni chcą tym zdzaiałać, ale WORD się nie utrzyma jak nagle ludzie odpuszczą, bo nie będą mieli pieniędzy.

milioner111

Post2014-07-09, 13:06      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
nie dzisiejsza młodzież raczej nie nauczy się dbać o samochody dać młodym auto z silnikiem V10 to już będą szaleć

zerto

Post2014-07-10, 03:20      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
Pozyczkowyjohn napisał:
Nie wiem co oni chcą tym zdzaiałać, ale WORD się nie utrzyma jak nagle ludzie odpuszczą, bo nie będą mieli pieniędzy.

Utrzyma się, zainteresowanie prawkiem będzie zawsze.

lukasina

Post2014-07-10, 11:31      Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze... Odpowiedz z cytatem
Z tą trudnością egzaminów na prawko to jest tak, że jak człowiek już załapie, że są odpowiedzi poprawne i bardziej poprawne, do tego zna przepisy to zda. Ale trzeba wiedzieć jakim trybem myślały osoby, które układały odpowiedzi.

Forum samochodowe » Flota » Teoretyczny egzamin na prawo jazdy będzie jeszcze...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: