Forum samochodowe » Ekologia » Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-01-10, 01:23      Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
romano

Post2015-01-10, 01:23      Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa... Odpowiedz z cytatem
ciekawi mnie jakie efekty konsumenci otrzymają od innych producentów dzięki tym patentom, toyocie może to wyjdzie na dobre

romano

ciekawi mnie jakie efekty konsumenci otrzymają od innych producentów dzięki tym patentom, toyocie może to wyjdzie na dobre

pella

Post2015-01-13, 18:30      Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa... Odpowiedz z cytatem
udostępnienie patentów przez Toyotę będzie miało bezpośrednie przełożenie na szybsze powstanie infrastruktury niezbędnej do tankownia samochodów na wodór. Ogromnie jestem ciekawa, jak się historia ogniw paliwowych potoczy, bo potencjał jest w nich ogromny.

NoweCentrumŁodzi

Post2015-01-15, 10:38      Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa... Odpowiedz z cytatem
Jakie efekty? No zbliżone do Toyoty, chyba że zdobędą się na to, aby dodać do tego coś swojego. Póki co to Toyota nad nimi prowadzi, więc muszą skupić się na chociażby wyrównaniu poziomu.

Forum samochodowe » Ekologia » Toyota dzieli się patentami dotyczącymi aut na ogniwa...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: