Forum samochodowe » Flota » Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2014-05-29, 17:42      Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Buba

Post2014-05-29, 17:42      Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką... Odpowiedz z cytatem
Nie ma co się dziwić, dobra, solidna jakoś. Sam jeżdżę priusem hybrydowym i jestem bardzo zadowolony

drobek

Post2014-06-26, 11:13      Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką... Odpowiedz z cytatem
toyoty dobrze się sprzedają, rzadko psują więc co się dziwićSmile Ja mojej auriski nie zamieniłbym na nic innego:)

edi15

Post2014-07-03, 20:41      Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką... Odpowiedz z cytatem
moja szefowa aurisem akurat jeździ i nie ma dnia żebyśmy nie musieli wysłuchiwać jaki to idealny samochod, że się nic w nim nie psuje, że do bagażnika sie wszystko zmiesci. W sumie z samego jej gadania, byłabym w stanie napisać opis tego samochodu do katalogu sprzedaży Smile

zerto

Post2014-07-10, 03:22      Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką... Odpowiedz z cytatem
Toyota miała swoje przygody w USA...

Forum samochodowe » Flota » Toyota ponownie wybrana najbardziej wartościową marką...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: