2015-12-07, 17:08 Toyota wystawi od razu aż trzy samochody?
Wielki BRAWA tak trzymać
Pralka
2015-12-07, 18:23 Toyota wystawi od razu aż trzy samochody?
Hahaha, wy naprawdę jesteście dobrzy. Podajecie niusy jak już wszystkie portale przestały o tym pisac tydzien temu. Dlatego podsuwam pomysł. Może wypierd....cie z bombą, że Ogier został mistrzem swiata!!! Powalicie konkurencje na kolana.
Mikołaj
2015-12-08, 10:59 Toyota wystawi od razu aż trzy samochody?
Szkoda że taki Yaris nie będzie ogólnodostępny. O ile się nie mylę 300 KM pod maską, także marzenie każdego miłośnika szybkiej jazdy.
antyPRALKA
2015-12-08, 14:57 Toyota wystawi od razu aż trzy samochody?
Pralko, od razu mówię, że nic nie mam wspólnego z redakcją serwisu. Niemniej jednak zostałem Twoją impertynencką odzywką poruszony. Nic nie wiesz o twórcach portalu. Może nie mają dostatecznie dużo czasu, przy newsy przygotowywać na bieżąco. Poza tym rajdy to niestety nie piłka nożna, więc pieniądze z prowadzenia portalu nie są jakieś astronomiczne. Nie ma więc (jak przypuszczam) sztabu ludzi śledzących i tłumaczących zagraniczne serwisy. Nie podoba Ci się tempo portalu, to sp...j na inne. Stronkę prowadzą ludzie na pewno zajawieni, kochający ten sport i starający się robić to, co robią, tak dobrze, jak potrafią i na co pozwalają okoliczności. A przyjdzie jakiś troll i obrzyga ich wszystkich swoim hejtem. Jest mi wstyd. Tak po ludzku. Że należymy do tego samego gatunku (homo sapiens).
polot
2015-12-14, 14:55 Toyota wystawi od razu aż trzy samochody?
Kto by pomyślał że uda im się z Yarisa zrobić dobrej jakości auto sportowe. Małe lekkie auto, także pewnie jak się dodusi pedał to niezły polot ma.