2011-10-30, 08:53 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Nie da się przyrównać Multivana do Espace, czy Voyagera, to inna liga pojemności i wykonania. Jeśli już to wymienione auta mogą być porównywane z VW Sharanem lub Seatem Alteą. Multivana można zestawić natomiast z osobowymi wersjami Mercedesa Vito/Viano
Wojtek
2011-12-06, 22:13 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Prezentowana wersja to wersja z długim rozstawem osi, czyli 40 centymetrów dłuższa niż podano w danych technicznych o opisie. Poza tym nie ma czegoś takiego jak typoszereg T6, jest natomiast T5 po liftingu.
gandalf1980
2011-12-14, 18:03 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
calkiem niezle cacko
ARON
I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)
2011-12-14, 18:24 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Hahahah, takie pudło i tylko 2 litry pojemności, to jakieś nieporozumienie, aby w ogóle jechał musieli aż dwie turbiny wcisnąć!
JohnyApacz
2012-02-24, 08:29 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Nie ma czegoś takiego jak T5 po liftingu, zapraszam na strony dealerów, tam figuruje T6.
Ricos
2014-02-19, 09:27 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Nie ma jeszcze 6 generacji modelu TYP-2. Ten zaprezentowany na zdjęciech to jest T5 Facelifting , w salonie w tej chwili mozna kupić tylko T5 Facelifting , T6 jeszcze nie ma w produkcji , moze pojawi sie za rok dwa ale narazie jest T5 Facelifting takze poprawcie ten bład bo świadczyc to moze o Waszej Niewiedzy... T6 to narazie jest na deskach kreslarskich i Ci co go kreslą wiedza mniej więcej jak bedzie wygladac dopiero....
Ricos
2014-02-19, 09:29 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
JohnyApacz , wytlumacz mi dlaczego jak kupowałem taki pojazd jak wyzej na zdjęciu , nowy w salonie to wszędzie , w kazdych papierach mam Wpisane Volkswagen Transporter T5 ?? Nie ma czegos takiego jak T6 w tej chwili jeszcze , nie ma tez czegoś takiego u dealerów...
marek slupsk
2014-02-21, 13:18 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
mam i jestem zalamany poprostu kupa zlomu i nie polecam 14-15 litrow na trasie pray spokojnej jezdzie 12 tragedia
Magic32
2015-01-29, 17:48 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Od 8 lat jeżdżę (a ma 10) 2,5TDi T5 przed liftingiem. I kompletnie się nie zgadzam z Marek slupsk. 5 lat temu zrobiłem trasę 8000 km (Niemcy, Belgia, Francja, Hiszpania, Portugalia) i średnie spalanie wyszło mi 9,3 l.ON. (mierzone, nie komputerowe. Wg komp 9,5), a dodam, że była to głównie jazda autostradowa z prędkością +20 dozwolonej. Czyli 140-150/h Właśnie skończył 10 lat i pali średnio w jeździe mieszanej 10,7. Różnica wzniesień, którą ciągle pokonuję jest 150m. A przy spokojnej jeździe schodzę do ok. 9,0-9,5/100. Styl jazdy dynamiczny, ale bez pisku opon od świateł i dymu z hamulców na kolejnych. Marek slupsk, może warto coś sprawdzić u Ciebie w silniku, albo wykasować błędy komputera, bo to co piszesz jest niewiarygodne. Czy ma ktoś dane spalania dla nowych BiTDi'ów? A propos wersji. Piszą, że testowali Highline. A ten na zdjęciu nim nie jest, bo nie ma drzwi przesuwnych po stronie kierowcy. Poza tym Highline nie występuje w wersji z rozstawem osi 3400.
Locus
2016-05-08, 18:57 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
Niekompetencja tzw. dziennikarzy motoryzacyjnych jest porażająca. Nawet pisząc artykuły reklamowe robią błędy świadczące o braku podstawowych informacji o modelu. Zamiast honorariów za te wypociny powinni dostawać kary...
edpolo
2017-02-17, 09:52 Volkswagen Multivan 2.0 BiTDI - dla dużej rodziny -...
zrobilem multivanem175000km- 2.0,automat,,naped na 4, 180ps w najbogatszej wersji przez niecale 3 lata.zalety;komfort jazdy,brak start stop.rewelacyjne zawieszenie,dobry promien skretu,super oswietlenie,webasto rewelacja,duzo schowkow,wszelkie przelaczniki obsluguje sie intuicyjnie.wady;wazy tyle co sredniowieczna katedra,turbodziura jak wielki kanion.wdusisz gaz i po 5 minutach juz rusza.kiepska jakosc plastikow,spalanie;miasto ok.12,autostrada ok.14,srednio;13.zeby wyciagnac fotele musisz miec dzwig portowy.naprawy: uszczelka pod glowica,wycieki oleju,wtryskiwacze.masz kapcia-lepiej dzwon do asistans.