Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Waliłko przesiadł się do samochodu z dachem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Waliłko przesiadł się do samochodu z dachem

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2016-09-12, 11:22      Waliłko przesiadł się do samochodu z dachem Odpowiedz z cytatem

Reklamy
carrera997

Post2016-09-12, 11:23      Waliłko przesiadł się do samochodu z dachem Odpowiedz z cytatem
Niestety jak się jest na 8 miejscu w Hiszpańskiej Formule 3 to żadne osiągnięcie. Co niektórzy myślą że zwojują świat. Tata wydał kasę na F3 a teraz syn co najwyżej może myć podłogi w jego firmie. Kolejna nie przemyślana kariera...

Verva

Post2016-09-17, 23:31      Waliłko przesiadł się do samochodu z dachem Odpowiedz z cytatem
Do carrera997- fakt , taki komentarz może napisać tylko laik w tym temacie , to jest sport zespołowy za którym stoi kasa - jak masz jej worek to jesteś w najlepszej drużynie i dysponujesz najlepszym sprzętem , jak masz jej mniej to niestety z przygotowaniem zespołów bywa różnie i talent zawodnika to jest zaledwie 40% - masz przykład Vetela ,który jako kilkukrotny mistrz przesiadł się do słabszego bolidu i wyników spektakularnych już nie ma ,więc to znaczy że jego talent prysł ? Nie bo bardzo wiele zależy od sprzętu którym dysponujesz . Śledzę poczynania Igora i oglądałem wyścigi w Polsacie - chlopak tydzień przed sezonem musiał zmienić zespół , z obecnym zespołem sprzęt widać było zostawiał wiele do życzenia więc to naprawdę odważna decyzja i manifest że nie godzi się bylejakość - płacić ogromne budżety zespołowi który nie potrafi stanąć na wysokości zadania to by była przesada - dla mnie ta decyzja jest zrozumiała - natomiast Twój komentarz słaaabiutki , a ten prztyk z podłogami zostawiam bez komentarza - totalna żenada

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Waliłko przesiadł się do samochodu z dachem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: