Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Prawo » Ważność OC, opłaty
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ważność OC, opłaty

Autor Wiadomość
PogonFan

Post2014-06-25, 17:26      Ważność OC, opłaty Odpowiedz z cytatem
Witam,

1) po zakupieniu auta z komisu firma chciała przepisać OC z komisu na mnie, zgodziłem się, po zobaczeniu innych, o wiele tanszych ofert wysłałem im w tym samym dniu wypowiedzenie tego OC, odp od wczoraj nadal nie otrzymałem ani tel ani na email wiec pewnie będą mnie kasowali za nadal aktywne OC?... Mad

2) dziś przystąpiłem do innej ubezpieczalni, tylko, że tam dopiero po opłaceniu całego OC otrzymam papiery na email co do ubezpieczenia pojazdu, bez żadnego, wstepnego 30-dniowego jak to w tej starej firmie mi wysłano.. więc jeśli umowa/ochrona zaczyna się od jutra, na rok, i jutro nie zapłacę jeszcze tej kwoty to ubezpieczenie jest ważne czy też nie? bo nie wiem czy mogę wyjechać jutro w ogóle autem z domu... Rolling Eyes

Reklamy
Twoje-Dywaniki_pl

Post2014-07-11, 11:33      Ważność OC, opłaty Odpowiedz z cytatem
Masz konkretne daty w papierach od kiedy ważne jest ubezpieczenie i tego się trzymaj,natomiast same opłaty ustalasz już indywidualnie z firmą,skieruj do nich te pytania i wszystko stanie się jasne:)

Forum samochodowe » Prawo » Ważność OC, opłaty
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: