Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-11-25, 17:38      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
przemo44

Post2015-11-25, 17:39      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
Hahaha komicznie to wygląda Smile

FaceciWrajtuzach

Post2015-11-25, 18:18      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
@przemo44 Komicznie??? To wygląda super niebezpiecznie!!! Jacyś nieodpowiedzialni ludzie to organizowali. Kompletnie niedociągnięte pasy bezpieczeństwa. Cała sylwetka "lata" po bolidzie bezwładnie. Ktoś kto to zorganizował i dopuścił do takiej sytuacji już nigdy nie powinien móc tego organizować. Ludzie pozbawieni wyobraźni!!!

OBIGO

Post2015-11-25, 20:14      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
Też jestem tego zdania że ktoś powinien za to wylecieć.

haha

Post2015-11-25, 22:18      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
koleś nie miał w ogóle usztywniacza na szyję, który jest stosowany we wszystkich seriach wyścigowych a nawet w rajdach. to jakaś kpina ten filmik. hahahahaha!!!!!!!!!!!.

Edi 166

Post2015-11-26, 11:23      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
To chyba było w Polsce. Penie w ofercie były wszystkie zabezpieczenia a wyszło jak widać. Jeżdziłem Subraru w prezecie i w ofercie była klatka bezpieczeństwa, kask, zabezpieczenie karku, pasy 5 punktowe a tak naprawdę był fotel i pas 3 punktowy a instruktor płakał, że to nie rajd.

Pasażer

Post2015-11-26, 11:28      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
Ale się naje...łem. OOOOOHOOO

FAN F1

Post2015-11-26, 20:50      Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy... Odpowiedz z cytatem
''haha'' to nie byl koles tylko kobieta i widac ze celowo ja slabo przypieto pewnie po to zeby poczula jak trudno ma kierowca bolidu

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Wideo: Latająca głowa w bolidzie - dlatego kierowcy...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: