Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » WTCC: Kłótnia Valente i Tarquiniego po ich kolizjach w...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

WTCC: Kłótnia Valente i Tarquiniego po ich kolizjach w...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-09-29, 11:29      WTCC: Kłótnia Valente i Tarquiniego po ich kolizjach w... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Borowczyk. Ferrari
LaFerrari

Post2015-09-29, 11:29      WTCC: Kłótnia Valente i Tarquiniego po ich kolizjach w... Odpowiedz z cytatem
oglądam od dawna wtcc i Tarquini często kogoś stuka ale tak wszyscy robią przynajmniej dobrze ze mnie ma kar co chwila jak w F1 za takie coś

junior kar

Post2015-10-01, 22:35      WTCC: Kłótnia Valente i Tarquiniego po ich kolizjach w... Odpowiedz z cytatem
Komentarz p.Borowczyka jest na poziomie rubryki kryminalnej w osiedlowej gazetce:"Trzech budrysów w pobliskim lasku zgwałciło dwunastolatkę" Brzmi to jakby chciano powiedzięć - Ale było kino ! Takiego sformułowania może użyć tylko ktoś kto nie otarł się o sport, czyli juror Konkursu Chopinowskiego, który nie dotkną nigdy klawiatury. A wracając do meritum - mam dobre oczy i dobre rozpoznanie sekwencji wydarzeń. Moja konkluzja nie jest odosobniona - zawodnik Tarquini należy do najbardziej brutalnych, a jego obecność na torze jest tolerowana ze względu na podeszły wiek. Ot, taka ciekawostka. Wolę już jak p.Borowczyk komentuję F-1, bo jednak robi to lepiej niż p.Gac w WTCC, którego niemerytorycznej paplaniny nie usprawiedliwia ani wiek, ani obecność w sporcie automobilowym...

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » WTCC: Kłótnia Valente i Tarquiniego po ich kolizjach w...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: