Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Prawo » wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu????
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu????

Autor Wiadomość
skegness.2009

Post2011-07-27, 14:27      wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu???? Odpowiedz z cytatem
czy wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu jest zgodna przepisami??

Reklamy
Adrianfast

Post2011-07-28, 15:52      wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu???? Odpowiedz z cytatem
a co mają przepisy do tego??

motomoto

Post2013-08-21, 11:28      wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu???? Odpowiedz z cytatem
Ja wymieniłem bez problemu, ale ważne jest żeby je później odpowiednio ustawić, reflektory wymieniłem sam, ale przy ustawianiu potrzebowałem pomocy mechanika bo dopatrzyli się tego na przeglądzie.

Robert55

Post2016-05-28, 19:55      wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu???? Odpowiedz z cytatem
A nie lepiej zregenerować swoje pasujące? Zobacz tutaj http://www.xenon24.eu/soczewki-odblysniki/787-soczewki-odblysnik.html ceny są dużo niższe niż nowych reflektorów, a efekt taki sam.

Forum samochodowe » Prawo » wymiana przednich reflektorów z innej marki samochodu????
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: