Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » [USŁUGA] Wypożyczalnia samochodów z Łodzi
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

[USŁUGA] Wypożyczalnia samochodów z Łodzi

Autor Wiadomość
BernardLenartowicz

Post2016-01-05, 12:24      [USŁUGA] Wypożyczalnia samochodów z Łodzi Odpowiedz z cytatem
Metropolis Rent to profesjonalna wypożyczalnia samochodowa mieszcząca się na terenie Łodzi. W swojej ofercie proponuje takie usługi jak:
- wynajem krótkoterminowy - korzystają z niego przede wszystkim Klienci indywidualni,
- wynajem długoterminowy - oferta przede wszystkim dla firm, instytucji publicznych, ale i dla Klientów indywidualnych, chcących się zaopatrzyć w wysokiej klasy samochód na dłuższy okres,
Metropolis Rent jest firmą, która prowadzi także działalność w ramach usług związanych z zapewnieniem http://wypozycz.net/samochod-zastepczy. Z tego typu propozycji korzystają zarówno firmy jak i instytucje publiczne, które współpracują z naszą Łódzką Wypożyczalnia Samochodów.

Serdecznie zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z naszą ofertą. Zapewniamy bardzo dobre warunki. Dla stałych Klientów przygotowaliśmy specjalne upusty i negocjowalne stawki.

Wypożyczalnia samochodów METROPOLIS
ul. Jaracza 108 90-244 Łódź
42-663-87-71
516-037-863

Reklamy
ArekTolak

Post2016-01-21, 12:36      [USŁUGA] Wypożyczalnia samochodów z Łodzi Odpowiedz z cytatem
Znam ich i uważam, że mają bardzo profesjonalne usługi.
Podobało mi się najbardziej to, że sami wyjaśnili jaka opcja wypożyczenia będzie najlepsza. Z przedłużeniem umowy tez nie było problemu
Fajna ekipa tam pracuje

Wiaczesław Seat
Leon

Post2019-05-31, 16:11      [USŁUGA] Wypożyczalnia samochodów z Łodzi Odpowiedz z cytatem
Również słyszałem pochlebne opinie na ich temat jeśli chodzi o wynajem samochodów osobowych. Gdyby ktoś jednak potrzebował busa to mogę polecić https://www.ckcorp.com/

Pozdrawiam

Forum samochodowe » Giełda - darmowe ogłoszenia użytkowników » [USŁUGA] Wypożyczalnia samochodów z Łodzi
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: