Forum samochodowe » Citroen forum » xsara picasso 2002r - pompka paliwa??
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

xsara picasso 2002r - pompka paliwa??

Autor Wiadomość
vipbroda

Post2009-05-06, 22:50      xsara picasso 2002r - pompka paliwa?? Odpowiedz z cytatem
witam jadac dzisiaj moja cytrynka po miescie nagle mi zgasła i nie mogłem jej juz odpalić.kumpel mnie scholował i chaty i zacząłem szukac przyczyny, z moich obserwacji wywnioskowałem że nie załącza sie pompka paliwa w zbiorniku paliwa i przez to nie podaje paliwa do filtra a ten dalej na pompe wtryskową. na końcu sie okazało że trzeba sciagac cąły zbiornik. i mam pytanie czy jest czesta przypadłośc?? czy może siadła elektronika?? aha bezpieczniki sprawdzilem. z góry dzieki za wszystkie rady.

Reklamy
szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2009-05-23, 02:02      xsara picasso 2002r - pompka paliwa?? Odpowiedz z cytatem
Wiem ze to troche stary temat ale jestes nie od dzis na forum wiec wiem ze odpiszesz i co doszedłes co to moze byc?
A tak przy okazji sie spytam to jest diesel skoro mówisz o pompie wtryskowej?

vipbroda

Post2009-06-05, 13:43      xsara picasso 2002r - pompka paliwa?? Odpowiedz z cytatem
Tak to HDI. Okazało się że ta pompka sie popsuła.Widocznie sie zużyła. kupiłem używaną za 150 zł i narazie bez problemu jeździ. na marginesie wam powiem ze od peugeota 307 również pasuje także ktoś miał problem z dostaniem do cytryny to niech bierze do peugeota. popytalem także na mieście i mówili że te pompki są jakieś wadliwe....................

Forum samochodowe » Citroen forum » xsara picasso 2002r - pompka paliwa??
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: