Forum samochodowe » Imprezy, zloty, wystawy » 11-12 10.08r. impreza w katowicach ???
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

11-12 10.08r. impreza w katowicach ???

Autor Wiadomość
mrozny Ford
mondeo

Post2008-10-07, 17:05      11-12 10.08r. impreza w katowicach ??? Odpowiedz z cytatem
Czy ktos wie gdzie i co ma byc 11 i 12 pazdziernika w katowicach bo slyszalem ze cos jest ale niewiem gdzie

Reklamy
Tomek

Miasto: Rzeszów

Post2008-10-07, 19:11      11-12 10.08r. impreza w katowicach ??? Odpowiedz z cytatem
Hmm, w Katowicach to nie wiem ale google wypluło coś w Krakowie Wink

Cytat:

W dniach 11 i 12 października 2008 roku w Centrum Targowym Chemobudowa w Krakowie ul. Klimeckiego 14 odbędą się ;

II Targi Pojazdów Terenowych i Turystycznych MOBILEXPO 2008

Do udziału w targach zapraszamy producentów i sprzedawców kamperów, przyczep kempingowych, pojazdów z napędem 4x4, pojazdów typu SUV, guadów, motocykli i skuterów oraz firmy które zajmują się wypożyczaniem tego typu pojazdów.

Na targach prezentowane będą najważniejsze marki kamperów i przyczep obecne na polskim rynku. Chcemy również aby na targach nie zabrakło firm które dostarczają podzespoły i wyposażenie do tych pojazdów, między innymi przedsionki, rolety i markizy, klimatyzatory, urządzenia grzewcze oraz podstawowy sprzęt turystyczny jak również urządzenia które ułatwiają dotarcie do celu: nawigacje GPS oraz telewizję satelitarną.

Na targach zobaczymy kilkanaście marek samochodów z napędem 4 x 4, jest to najlepszy pojazd do holowania przyczep kempingowych.

Szczególne zaproszenie kierujemy do firm które z samochodu z napędem 4x4 potrafią zrobić pojazd do poruszania się w trudnym terenie oferując specjalne opony, modernizację zawieszenia, zabezpieczenia kabiny i podwozia, wciągarki i liny.

Motocykle, skutery i guady to następna grupa pojazdów które będzie można zobaczyć na targach. Interesują się nimi ludzie młodzi jak również osoby o sportowym zacięciu. Są to często jedyne pojazdy którymi można dojechać w szczególnie niedostępne tereny.

Formuła targów jest czytelna: Nie będą to kolejne targi ofert biur podróży i sprzętu sportowego gdzie kampery i przyczepy są dodatkiem , tu pojazd terenowy i turystyczny jest głównym tematem tych targów.

Zrobimy wszystko by podobnie jak w roku ubiegłym uczestnicy targów stwierdzili:

„Była to największa prezentacja kamperów i przyczep na imprezie targowej w Polsce”

Jeżeli macie Państwo ciekawa ofertę w tej branży koniecznie zaprezentujcie ją na tych targach. Serdecznie zapraszamy do udziału w targach.

mrozny Ford
mondeo

Post2008-10-07, 19:16      11-12 10.08r. impreza w katowicach ??? Odpowiedz z cytatem
aha tylko ze jest maly problem mam 17 lat i nie bardzo mam jak dojechac do krakowa a w radiu cos mowili ze w katowicahc cos na ul. Bocheńskiego tylko nie wiem co a z chęcia bym poszedl

Forum samochodowe » Imprezy, zloty, wystawy » 11-12 10.08r. impreza w katowicach ???
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: