Forum samochodowe » Honda forum » Accord 2.0 2006 r. - wieczne problemy...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Accord 2.0 2006 r. - wieczne problemy...

Autor Wiadomość
guiness

Post2008-08-03, 11:48      Accord 2.0 2006 r. - wieczne problemy... Odpowiedz z cytatem
Kupiłem nową hondę accord 2.0 executive w 2006 roku - jest to wersja po liftingu /powinny być w zasadzie wszelkie usterki już usunięte/. Poniżej chciałbym wam przybliżyć tylko część z usterek, które miałem podczas 2 letniej eksploatacji:
- wymiana spryskiwacza reflektora
- 6 siłowników sprzęgła!!!
- dławi mi samochód podczas odpalania
- ostatnio odpalałem samochód na popych /padł akumulator, a samochód ma ponad 60 tys. i jest eksploatowany głównie na trasie/
- stelaż fotela
- 2 razy osłona fotela
- poszycie siedziska
- oparcie fotela + poszycie
- wszystkie uszczelki w drzwiach tylnych
- "pościnane" opony /zbieżność jest dobra/
- wyciek oleju /nie pamiętam fachowej nazwy części jednak był to element połączony z kołem/
Ogólnie "polecam" wszystkim samochody tej marki. Oczywiście w serwisach mówią mi, że natrafiłem na takie egzemplarz...
Jeśli ktoś lubi być na bieżąco, jeśli chodzi o nowe modele tej marki to radzę sobie kupić hondę, a myślę, że dosyć często będziecie mieli okazję do odwiedzania serwisu i salonu...

Reklamy
gotmaniek

Post2008-08-03, 20:14      Accord 2.0 2006 r. - wieczne problemy... Odpowiedz z cytatem
Ja mam Honda HR-V i nic jej nie i dolega chodzi jak marzenei jak na japończyka przystało .Widocznei natrafiles kiepski egzemplarz .

Forum samochodowe » Honda forum » Accord 2.0 2006 r. - wieczne problemy...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: