Witam. Zakupilem wlasnie alfe 166 ( z czego jestem bardzo uradowany) ale mam takie pytanie do ludzi znajacych sie na rzeczy.
W rozpisce ktora dostalem byla zawarta informacja,ze w wyposazeniu jest nawigacja... W tym momencie mam watpliwosci czy ona na prawde jest, bo kiedy nacisne przycisk navi wyskakuje komunikat "...not available". Nie wiem czy to moze byc zwiazane z brakiem plyty, chociaz wydaje mi sie ze jakas ogolna mapa powinna byc zainstalowana.
Drugie pytanie mam takie: mapy do tej nawigacji sa na cd czy alfa ma jakis gdzis ukryty dysk na ktory sie je zgrywa?
W ogole skad mozna takie mapy wylapac??
Z gory przepraszam za tego typu pytania ale jeszcze jestem laikiem w tej marce, ale lada moment sie to zmieni. Prosze o odpowiedz . Pozdrawiam
Reklamy
marcinchelm
ALFA ROMEO
166
2007-04-19, 19:48 Alfa 166 nawigacja
WITAM ! JESLI MASZ W AUCIE NAVI TO PO PIERWSZE MUSISZ MIEĆ ANTENĘ NA DACHU TAKA KRÓTKA NA SAMYM KOŃCU DACHU Z TYŁU,PO DRUGIE W BAGAŻNIKU PO LEWEJ STRONIE MASZ CZYTNIK DO NAWIGACJI PS.MASZ MOŻE U SIEBIE ZMIENIARKĘ CD ?
tak jest , mam zmieniare 6cd oryginalna. W sumie chcialbym miec mp3 weic jezeli ktos cos wie jaki sprezt smiga ze standardowym systemem niech sie podzieli informacjami. z gory dzieki. pozdrawiam
loczekm
2007-04-27, 08:57 Alfa 166 nawigacja
czesc,
jakiej firmy jest twoja zmieniarka ?
sa zmieniarki mp3 sony ktore pasuja ale taka zmieniarka na allegro ponad 600 zl
a swoja na CD chcialbys sprzedac?
na razie ani mi to w glowie. Nie mam funduszy na nowa, a ta dziala jak nalezy. w przyszlosci moze sie bede zastanawial. a jezeli chodzi o firme to szczerze powiem , ze nie wiem. nie przygladalem jej sie bardziej szczegolowo , wiem ze na deklu ma "alfa romeo" nic poza tym. pozdrawiam