Forum samochodowe » Alfa Romeo forum » Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-10-01, 21:08      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
adriank164

Post2011-10-01, 21:08      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Jakby ją wypuścili w takiej formie jak na pierwszym zdjęciu ,, to było by cudo..

Toolbox

Post2011-10-02, 06:49      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Jeśli będzie produkowana na bazie Chryslera 300C (jak nowa Lancia Thema) to w europie nie ma szans na powodzenie rynkowe. Miejmy nadzieję że Włosi choć trochę jeszcze myślą (w co wątpię). Moim zdaniem lepiej było sprzedać Alfę Volkswagenowi ...

fiat@fan

Post2011-10-03, 21:59      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
@Toolbox: Jaki z Ciebie pasjonat?! "Lepiej było sprzedać Alfę Volkswagenowi"?! Przecież oni by tylko ośmieszyli tę markę i zrobili z niej kolejną skarbonkę tak jak ze Skody czy Seata. Alfa Romeo to perełka Grupy Fiat!! Marchionne byłby głupcem gdyby dopuścił do sprzedaży tej pięknej marki - tak nie zrobił i z tego co wiem, nie zrobi. Dlatego też bardzo się cieszę i mam nadzieję, że następca 159 pojawi się także z napędem na tylną oś. Za taki koncept wielki szacun - jest pięknie!

radush

Post2011-11-23, 16:01      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Kolega o nicku Toolbox to widzę tylko by sprzedawał i sprzedawał. VW z pewnością stłumiłby potencjał który drzemie w Alfie na rzecz swego niemieckiego charakteru. W obecnej sytuacji Alfa radzi sobie świetnie, i myślę że jest to zasługa w dużej mierze Fiata, który pomaga się jej rozwijać, ale nie narzuca przy tym niczego, co mogło by jej zaszkodzić.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-11-24, 08:38      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Czy tym razem ukradną Chryslerowi i Dodge Chargera?
Toolbox napisał:
Jeśli będzie produkowana na bazie Chryslera 300C (jak nowa Lancia Thema) to w europie nie ma szans na powodzenie rynkowe. Miejmy nadzieję że Włosi choć trochę jeszcze myślą (w co wątpię). Moim zdaniem lepiej było sprzedać Alfę Volkswagenowi ...
Już nie raz powtarzałem, że gdyby to pozostał pod marką Chrysler, więcej by się sprzedało, niż jakichś lewych Lancii... Po prostu ten Chrysler cieszył się powodzeniem i jest kultowy, a Lancia to już odgrzewany kotlet!

kamrat32

Post2011-11-26, 00:21      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Ciekawe czy zostanie dodany system DNA z Giuletty i MiTo. Miałem okazję wypróbować system DNA w Alfie. Ten nowy system koncentruje się na 3 parametrach: reakcja silnika, stabilność i wspomagania sterowania. Jak można odczuć to działanie? Kiedy przełączamy na poszczególne tryby: normal, dynamic czy all weather widzimy od razu różnicę. Przede wszystkim przyczepność, przyśpieszenie oraz zachowanie się układu kierowniczego. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Polecam wszystkim nowy system DNA dostępny w nowych Alfach MiTo i Giulietta!

samochodziarz

Post2011-12-01, 18:44      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Zgadzam się z większością przedmówców - jeśli auto będzie chociażby zbliżone do conceptu - to ma murowany sukces rynkowy. Szczególnie jeśli zostanie zaopatrzone w najnowsze technologie Fiata, takie jak już wspomniany, rewelacyjny system DNA czy dwusprzęgłowa skrzynia.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2011-12-01, 19:48      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Znając lenistwo Fiata weźmie fajowego, amerykańskiego Chargera, przykleją swoje znaczki i ot geniusze mają flagową, porządną i niepsująca się limuzynę!

radush

Post2011-12-14, 22:31      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
A ja uważam że Fiat włoży w to dużo pracy i będzie widać ten wkład patrząc na nową Alfę. Mam nadzieję, że samochód jak na Alfę przystało będzie cechował się pięknym designem i sportowo-eleganckim charakterem. Z niecierpliwością czekam co znów fajnego da nam Fiat i Alfa.

4wheel

Post2011-12-16, 11:22      Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,... Odpowiedz z cytatem
Po pierwsze Alfa Romeo to synonim piękna i włoskiego ducha tak było jest i pozostanie. Sprzedanie tej marki gdziekolwiek poza Włochy to byłaby porażka. Mix Alfy i Chryslera jest niezłym pomysłem pod warunkiem że Alfy na bazie Chryslera nie stracą włoskiego designu. Jestem pewien że Fiat mądrze to rozegra i Alfa skorzysta an takim rozwiązaniu.

Forum samochodowe » Alfa Romeo forum » Alfa Romeo potwierdza plany zbudowania nowego,...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: