Witam !!!
Mam mały problem,gdyż muszę wymienić amortyzatory z przodu w E-klasse 320 CDI AVANTGARDE. Chciałbym kupić nowe na allegro,ale amortyzatory do W210 pasują do wszystkich wersji silnikowych,ale nie do wersji Avantgarde.Czy wie ktoś może jakie powinny być amortyzatory do tej wersji?
Ps. Wie ktoś może do czego służy przycisk,umieszczony obok popielniczki z napisem Off i takimi czterema falistymi kreskami?
amortyzatory do Twojej wersji znajdziesz tutaj pod pozycja czesci numer 80,jezeli chodzi o wyłacznik to -zobacz i porownaj czy jest to ten sam z nr.110 klikajac w drugi link http://www.detali.ru/cat/oem_mb2.asp?TP=1&F=210226&M=613%2E961&GA=722%2E626&CT=F&cat=65S&SID=32&SGR=052&SGN=01 http://www.detali.ru/cat/oem_mb2.asp?TP=1&F=210026&M=613%2E961&GA=722%2E626&CT=F&cat=66G&SID=82&SGR=062&SGN=01
Tak,chodzi o ten włącznik który jest w załączonej stronie od Ciebie. Do czego on jest?
Dzięki za pomoc Lewandek
o Nie wiem jaką stronkę załączył Lewandek,bo u mnie nie widać tego posta ,ale jeżeli nas pomyliłeś i mówisz o linkach podanych przeze mnie to jest to:switch-tire pressure warning unit,czyli chodzi o wyłącznik kontroli ciśnienia w ogumieniu.Pozdrawiam " Maciejka72"
Witam !!!
Mam mały problem,gdyż muszę wymienić amortyzatory z przodu w E-klasse 320 CDI AVANTGARDE. Chciałbym kupić nowe na allegro,ale amortyzatory do W210 pasują do wszystkich wersji silnikowych,ale nie do wersji Avantgarde.Czy wie ktoś może jakie powinny być amortyzatory do tej wersji?
Ps. Wie ktoś może do czego służy przycisk,umieszczony obok popielniczki z napisem Off i takimi czterema falistymi kreskami?
Z góry dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o amortyzatory to są uzależnione modelem wyposażenia jak i silnikiem, zależy to od sprężyn awantgarde ma najkrótsze sprężyny jak i amortyzatory. U mnie na w trójmieście w sklepach hurtowni Fota koszt dwóch amorów do awantgardy to 355zł za tyle kupowałem (firmy KAGER).
Jeżeli chodzi o ten przełącznik to jest to włącznik webasto dogrzewania silnika i tak jak zaleca mercedes powinien być cały czas włączony. Jak to mercedes ma na odwrót włączenie sygnalizuje się tym że dioda nie świeci się, gdy wyłączone to jest zapalona.
pozdrawiam