Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Automatyczne skrzynie biegów - serwis
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Automatyczne skrzynie biegów - serwis

Autor Wiadomość
Se458

Post2022-08-09, 15:41      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Na jaki serwis postawić jeśli chodzi o naprawę skrzyń biegów w Warszawie bądź okolicach z dobrymi cenami i profesjonalnym wsparciem obsługi. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za podpowiedzi z Waszych doświadczeń.

Reklamy
JakubZal

Post2022-08-14, 09:51      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Akurat jeśli chodzi o jakość i terminowość wykonywanych prac serwisowych to uważam że warto na pewno wziąć pod uwagę sprawdzone serwisy s doświadczeniem i pozytywnymi opiniami na rynku bo skrzyniami nie każdy potrafi się zająć. Dlatego w mojej ocenie Auto Józefów to bardzo dobry kierunek pod tym względem z jasnymi warunkami gwarancyjnymi obejmujący całą skrzynie.

PatrykOz

Post2022-08-17, 14:54      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Też uważam, że akurat Auto Józefów to dobry kierunek ze względu na bardzo dobry stosunek cenowy i zarówno wykonanie wymiany oleju, czy również zaawansowanego serwisu. Dotrzymują ustalonych terminów, wysoki standard realizowanych prac i akurat co do warunków gwarancyjnych trudno mieć zastrzeżenia.

Se458

Post2022-08-17, 14:58      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
O to dobrze wiedzieć, dzięki wielkie za podpowiedzi i oczywiście mam nadzieję że trochę wskazówek jeszcze się tutaj pojawi dla mnie i pewnie nie tylko Smile

HRest BMW
M5

Post2022-08-23, 10:52      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Polecam warsztat na kazimierza króla, nie wiem jak z cenami bo nie mam porównania ale obsługa bardzo profesjonalna.

OlekOz

Post2022-08-24, 18:54      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Zdecydowanie, przede wszystkim konkretni, terminowi i z odpowiednim podejściem obsługi do klienta. Dlatego jak najbardziej stawiać na serwisy od automatów z dużym doświadczeniem oraz rozbudowaną ilością klientów którzy mogą pozytywnie na temat wykonanych prac się wypowiedzieć.

JakubZal

Post2022-09-19, 15:00      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
I jak udało się już doprowadzić skrzynię do odpowiedniego stanu i oczywiście który serwis od tego wybraliście? Pozdrawiam i czekamy na informacje!

PaulekKoston

Post2023-03-13, 13:07      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Spróbuj jeszcze w serwisie sachs https://renz.pl/oferta/serwis-sachs/ Wiem, że zajmują się też m.in autobusami spalinowymi, a także naprawą retarderów.

kociol

Post2023-04-06, 06:55      Automatyczne skrzynie biegów - serwis Odpowiedz z cytatem
Poszukaj na https://www.google.pl/ a na pewno coś znajdziesz[/url]

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Automatyczne skrzynie biegów - serwis
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: