Forum samochodowe » Volvo forum » Bezpieczny jak Volvo?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Bezpieczny jak Volvo?

Autor Wiadomość
ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2010-05-07, 16:00      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Nie ma to jak elektronika w nowym aucie...
Ponoć Volvo robi najbezpieczniejsze auta na świecie? Po tym filmiku dowiecie się, dlaczego...tak nie jest!

Dobrze, że to było tylko 35 km/h... Shocked Laughing

Reklamy
fidzi

Post2010-05-07, 20:20      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Hymm mi się wydaje że podczas wypadku elektroniczne wspomaganie zapewni nam bezpieczeństwo myślę że inne auto po takim teście no cóż Razz mogło by się rozlecieć....

faktyn

Post2010-05-10, 19:46      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Marcedes też miał niedawno podobną historię, ja bym z tego nie wyciągał jakichś daleko idących wniosków, cóż zdarza sie, nie zmienia to faktu , że samochód prezentuje sie bardzo ciekawie.

Marsellus

Miasto: Warszawa

Post2010-05-26, 14:37      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
jedyne wnioski, które da się z tego wyciagnąć to przypuszczenie że po takiej wpadce w seryjnych modelach ten system będzie już niezawodny

fidzi

Post2010-05-26, 19:33      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Ja myślę że to nie tyle wpadka ale bardziej normalny test a w testach wychodzą takie rzeczy przecież o to w nich chodzi żeby sprawdzić czy coś jeszcze trzeba poprawić. Tak czy inaczej Volvo przyznało się do pomyłki a to się chwali nie negować porażki tylko ją naprawiać nie każdego na to stać.

ARON I've got a Hemi

Post2010-05-26, 20:50      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Marsellus napisał:
jedyne wnioski, które da się z tego wyciagnąć to przypuszczenie że po takiej wpadce w seryjnych modelach ten system będzie już niezawodny
Tylko, że to był model seryjny...

faktyn

Post2010-06-25, 19:48      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Volvo były i będą jednymi z najbezpiecniejszych aut i tego typu incydenty nie przysłaniają przecież kilkudziesięcioletniej tradycji w tym elemencie.
Przedstawiciel Volvo na Forum

ARON I've got a Hemi

Post2010-06-25, 21:05      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Przedstawicielu Volvo na Forum - Volvo uchodzi za bezpieczna markę, ale ten incydent napędził im tyle wstydu, że cały marketing z tym "rewelacyjnym gadżecikiem" szlag trafił! Całe szczęście, że to tylko 35 kmh było...choć kierowca testowy szybko nie wysiadł - chyba był pod wrażeniem działania nowego systemu?!

Marsellus

Post2010-06-28, 09:53      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
moim zdaniem taki incydent sprawi że ten system w wersjach seryjnych zostanie poprawiony i raczej nie odbije się to aż tak negatywnie na reputacji najbezpieczniejszej marki

fidzi

Post2010-07-26, 11:26      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Dobrze że ten system działa już tak jak powinien. Testy aut to podstawa.

Marsellus

Post2010-07-29, 14:10      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
każde Volvo przed dostarczeniem go klientowi przechodzi dokładne testy więc nowy sytem pewnie będzie szczególnie dokładnie sprawdzany

zipek

Post2015-03-03, 15:31      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
Jeśli mam sugerować konkretne auto, to polecam - Używane Volvo to będzie bardzo dobry standard, nawet przez lata. Tutaj akurat te samochody mają bardzo dobry stan techniczny, pochodzą zza granicy, nadal są pewne i luksusowe. I chyba w coś takiego warto zainwestować.

link wycięty, admin

Delana

Miasto: USA Nevada

Post2020-01-09, 11:15      Bezpieczny jak Volvo? Odpowiedz z cytatem
w tej chwili zastanawiam się nad zakupem Volvo i rozważam kilka różnych opcji, ale tak bardzo lubię modele w Volvo, że naprawdę chcę jeszcze zdecydować się na tę markę. Ale nie bardzo wiem i wątpię w wytrzymałość i jak często ta maszyna się psuje i ile kosztuje utrzymanie i wiele takich podobnych pytań 
. Ale na pewno się tego dowiem i wyciągnę 
 własne wnioski na ten temat. Ale aby to zrobić, naturalnie najpierw przeczytam kilka informacji[/url]

Forum samochodowe » Volvo forum » Bezpieczny jak Volvo?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: