Wiadome że każdy warsztat powinien mieć dobrze zabezpieczone dokumenty przed ubrudzeniem w smarach itp.
Sam jestem właścicielem takiego warsztatu i niedawno zakupiłem sobie do firmy sejf dla swojego bezpieczeństwa i wszystkim mechanika polecam. Zamawiałem od firmy z Warszawy http://www.atwsecurex.com.pl/sejfy.html
Reklamy
TwojeOleje_pl
2017-09-08, 09:09 Bezpieczny warsztat
Bezpieczny warsztat nie kojarzy mi się z dokumentami,a raczej z z solidnymi i godnymi zaufania fachowcami, właśnie tym powinniśmy się kierować podczas wyboru warsztatu któremu powierzymy naprawę swojego auta.
electronwolny
2017-10-31, 13:58 Bezpieczny warsztat
Dobrze też się sugerować opinią znajomych, jak warsztat polecają musi być dobry, albo po prostu można skorzystać z wyszukiwarek takich jak na stronie optimagas.com, łatwo tam znaleźć sprawdzony warsztat montujący instalację lpg
Disla_pl
2017-11-27, 08:24 Bezpieczny warsztat
Racja, ale opinia znajomych nie powinna być zasięgnięta tylko z internetu a raczej na bazie własnych doświadczeń, wtedy taki warsztat jest po prostu wiarygodny i co za tym idzie w miarę bezpieczny.
majsterklepka
2017-11-28, 09:13 Bezpieczny warsztat
Na bezpieczny warsztat sie składają różne czynniki. I wyposażenie i pracownicy i ogólnie czystość. U mnie w robocie sie pilnuje porządku żeby oleje nie były porozlewane itp, pracujemy na częściach OE delphi głównie a jak na kogoś z chłopaków są skargi to najpierw dywanik a potem nara.
Avde_pl
2018-01-30, 09:09 Bezpieczny warsztat
Bezpieczny warsztat to taki w którym nie boimy się zostawić swojego samochodu i do którego mamy zaufanie. Wbrew pozorom naprawdę trudno o taki porządny serwis, wiem z własnego doświadczenia.
Najlepszy to taki, w którym już wiele razy byliśmy i mamy do niego zaufanie.
Regenerum-Auto
2018-02-12, 10:35 Bezpieczny warsztat
Dokładnie tak,a jeżeli szukacie takiego dobrego i bezpiecznego warsztatu z fachową obsługa to zapraszamy do Wrocławia Regenerum-Auto.
psikota
2019-02-23, 13:10 Bezpieczny warsztat
Ja uważam, że porządna sprężarka jest potrzebna w warsztacie. Sami też mamy sprzęt, który wybraliśmy po długim czasie sprawdzania, czytania opinii i informowania się w różnych firmach https://www.almig.pl/ To niemiecki producent i sprawdzona marka, która cieszy się dobrymi opiniami wśród naprawdę wielu osób. Serwis 24h w Polsce.
Avde_pl
2019-03-08, 09:59 Bezpieczny warsztat
Generalnie wyposażenie warsztatu w niezbędne narzędzia to podstawowa kwestia od której warto zacząć, a z doświadczenia wiem ze teraz trudno o dobrego fachowca któremu można zaufać.