Forum samochodowe » BMW forum » BMW E30 - Problem-Licznik
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

BMW E30 - Problem-Licznik

Autor Wiadomość
kuba_E30

Post2008-10-13, 21:42      BMW E30 - Problem-Licznik Odpowiedz z cytatem
Exclamation Mam problem z licznikiem w BMW e30 - przestal on dzialac, najpierw zaczal strasznie przeklamywac na minus (mniej wiecej o 20-30 km/h) w tej chwili przestal juz chodzic calkowicie, razem z licznikiem przestal chodzic ekonomozer (non stop pokazuje spalanie maksymalne) dziwne jest to ze ekonomizer zaczyna dzialac jak wylaczy sie podswietlenie a budzik podskakuje wtedy od 0 do 20 km/h, nie wiem czy padl licznik czy cos glebiej, moze ktos tez mial taka usterke??
Confused
Nie chce kupowac nowego licznika bez pewnosci czy stary jest zepsuty czy to jakis czujnik lub inne ustrojstwo.

Z gory dziekuje za pomoc. Cool
Kuba

Reklamy
Tomek

Miasto: Rzeszów

Post2008-10-15, 17:44      BMW E30 - Problem-Licznik Odpowiedz z cytatem
Proszę nie pisać w nazwach tematów zwrotów typu " POMOCY!!!!!!" bo to naprawdę nie jest konieczne aby zwrócić czyjąś uwagę na Twój wątek. Jeśli ktoś będzie potrafił odpowiedzieć na Twoje pytanie, z pewnością to zrobi Smile

Joe malec

Post2008-10-24, 03:12      BMW E30 - Problem-Licznik Odpowiedz z cytatem
kuba_E30 napisał:
Exclamation Mam problem z licznikiem w BMW e30 - przestal on dzialac, najpierw zaczal strasznie przeklamywac na minus (mniej wiecej o 20-30 km/h) w tej chwili przestal juz chodzic calkowicie, razem z licznikiem przestal chodzic ekonomozer (non stop pokazuje spalanie maksymalne) dziwne jest to ze ekonomizer zaczyna dzialac jak wylaczy sie podswietlenie a budzik podskakuje wtedy od 0 do 20 km/h, nie wiem czy padl licznik czy cos glebiej, moze ktos tez mial taka usterke??
Confused
Nie chce kupowac nowego licznika bez pewnosci czy stary jest zepsuty czy to jakis czujnik lub inne ustrojstwo.

Z gory dziekuje za pomoc. Cool
uba
Very Happy Z tego co ja mialem liczniki bmw po jakis czasie musisz wymienic po prostu nie oplaca sie naprawiac (sa juz tak skostruowane ze mosza sie psuc)pszykre ale prawdziwe??

Slayerek2201

Post2008-12-18, 21:48      BMW E30 - Problem-Licznik Odpowiedz z cytatem
Padł Ci czujnik. Znajduje się on na tylnym moście. Miałem ten sam problem ;]
Pozdro

Forum samochodowe » BMW forum » BMW E30 - Problem-Licznik
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: