Forum samochodowe » BMW forum » BMW e49 1999 problem z bocznym lusterkiem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

BMW e49 1999 problem z bocznym lusterkiem

Autor Wiadomość
trelek2

Post2008-12-31, 09:07      BMW e49 1999 problem z bocznym lusterkiem Odpowiedz z cytatem
W moim modelu boczne lusterka są składane elektrycznie guzikiem. Niestety z jakiegoś powodu dzisiaj rano jak je rozkładałem jedno z nich pojechało o wiele za daleko tak że zamiast być pod kątem prostym do auta jest równolegle ale w drugą stronę. Próbowałem kilka razy i nie da się tego nijak ustawić. Słychać że coś jest nie tak bo jak się składa to silnik jeszcze przez chwile pracuje gdy jest opór. Jak się ręcznie ustawi lusterko na miejsce to jest bardzo luźne. potem przy składaniu jest taki klik i wskakuje spowrotem w szynę ale dalej nie chce pracować prawidłowo tylko jeździ za daleko.

Co na to poradzić? Musze jechać do serwisu czy macie jakieś pomysły co sam mogę zrobić.

Reklamy
wydra27

Post2009-01-05, 22:09      BMW e49 1999 problem z bocznym lusterkiem Odpowiedz z cytatem
Witam. Najlepiej pojedz do blacharza albo mechanika.W twoim lusterku napewno cos peklo ,jakis plastik lub aluminium.Jezeli nie da sie pokleic albo pospawac to raczej czeka cie zakup nowego lusterka.Pozdrawiam

Forum samochodowe » BMW forum » BMW e49 1999 problem z bocznym lusterkiem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: