Forum samochodowe » Fiat forum » Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie?

Autor Wiadomość
Fiatmaniak

Post2011-12-20, 22:38      Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie? Odpowiedz z cytatem
Wędrując po różnej maści forach zauwazyłem całą masę komentarzy typu: "nie kupujmy Fiatów za zabranie Pandy z Tychów" , "bojkot Fiata za Pandę" itd. Jak sądzicie czy takie akcje maja jakiś sens?

Reklamy
radush

Post2011-12-22, 21:32      Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie? Odpowiedz z cytatem
Jak dla mnie to nie ma sensu, bo Tychy tak naprawdę na tym nie straciły wiele, a udało się uratować włoską fabrykę. Ciekawe co zrobili by Polacy skoro tacy mądrzy. W Polsce nadal zostaje między innymi Panda II, Ypsilon czy też Pięćsetka, które to są jednymi z popularniejszych modeli, i na pewno nadal utrzymają Tychy na wysokiej pozycji wśród europejskich fabryk.

4wheel

Post2011-12-23, 10:30      Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie? Odpowiedz z cytatem
Mnie cieszy fakt że w Polsce jest produkowana Lancia Ypsilon ponieważ ta marka ma niesłusznie niezbyt dobrą opinię w naszym kraju a dzięki produkcji u nas jest szansa że to się w końcu zmieni. Mam nadzieję że Ypsilon odniesie podobny sukces co Panda II.

samochodziarzz

Post2012-01-02, 20:43      Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie? Odpowiedz z cytatem
4wheel napisał:
Mnie cieszy fakt że w Polsce jest produkowana Lancia Ypsilon ponieważ ta marka ma niesłusznie niezbyt dobrą opinię w naszym kraju a dzięki produkcji u nas jest szansa że to się w końcu zmieni. Mam nadzieję że Ypsilon odniesie podobny sukces co Panda II.

Myślę, że jest na to duża szansa - jak wiadomo - tyska fabryka to jedno z najnowocześniejszych takich miejsc w EU - słynie też z jakości produktów (właśnie owej Pandy).

Może czas na Lancie? Wink

Forum samochodowe » Fiat forum » Bojkot Fiata za zabranie Pandy z Tychów- wasze zdanie?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: