Forum samochodowe » Volvo forum » Ceny serwisu i problemy z zawieszeniem S40
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ceny serwisu i problemy z zawieszeniem S40

Autor Wiadomość
am75

Post2009-09-24, 13:23      Ceny serwisu i problemy z zawieszeniem S40 Odpowiedz z cytatem
Cześć Wam
w 2008r kupiłem sobie S40, ma przejechane ok. 100 tyś km, ponieważ auto było mało stabilne w zakrętach pojechałem do autoryzowanego serwisu (Scancar i Dom Volvo) w Warszawie - za naprawę tylnego zawieszenia wyliczyli mi prawie 3,5 tyś zł!! biorąc pod uwagę ceny zwykłego przeglądu na poziomie 2 tyś zł, stwierdziłem że przy problemach z przednim zawieszeniem rozejrzę się za tańszym serwisem, tym bardziej, że zwłaszcza w Scancarze jest beznadziejna obsługa i do tego trzeba czekać około tygodnia w kolejce.
Pojechałem do AUTO-MOTO-MAG w Warszawie przy Muszkieterów 72 (Okęcie). Nieduży serwis, tanio, a do tego znają się na tym co robią.
Za przegląd zapłaciłem ok. 600zł (z filtrami, olejem i klockami), a za części i robociznę przy zawieszeniu ok. 450zł.
Polecam wszystkim!

Reklamy
galcar

Post2009-09-30, 21:17      Ceny serwisu i problemy z zawieszeniem S40 Odpowiedz z cytatem
cena zawieszenia:sworzeń 120zł z wymianą
gumy stabilizatora przód 270zł
końcówka drążka 40+30zł
drązek 60-70zł

konczerto

Post2009-10-13, 21:12      Ceny serwisu i problemy z zawieszeniem S40 Odpowiedz z cytatem
Co do tych cen za przegląd i zawiechę to rzeczywiście nieźle. Chyba sam się tam wybiorę. Ciekawe na jakich częściach Ci to zrobili... Podjadę to zapytam. Też mi coś po drodze buja. S60 forever Laughing

Forum samochodowe » Volvo forum » Ceny serwisu i problemy z zawieszeniem S40
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: