jeżdze accordem 97 1.8 is auto godne poleceni ja kupiłem je jak miało 4 lata i 80 tyś km teraz ma 215 tys km wymieniałem tarcze hamulcowe to norma coś tam jeszcze miałem ze wspomaganiem hamulca ale naprawa zmieściła sie w 100zł , teraz silniczek korkowy jest do wyczyszczenia olej zmieniam co 10 tys km ,silnik jest nie do zajechania, pali przy normalnej spokojnej jeżdzie 7-7.5 /100. tak o ,normalne jeśli przyciśniesz to wiecej nawet do 10l

mi dochodzi ale to juz tylko 4 biegi i obrotomierz poniżej 4 tys nie schodzi o gazie nic nie wiem bo nie mam,przy zakupie zwróć uwage na tylnie nadkola nie ma tam fabrycznie plastików i na tłoczeniu blacha jest cięka,uwarzaj abyś nie nabył zaszpachlowanego kitu ja wycinałem oba nadkola i wstawiałem nowe,a jest jeden mały problem cieżko zdobyć cześci do tego modelu accorda 95-97rok czasami trafiają sie jeszcze 98 chodz by nawet do takiej głupiej pompki hamulcowej było cięzko zdobyć, jeśli chodzi o cenny cześci za przeguby płaciłem 40 zł drożej niż kumpel który ma astre 1992 rok,tak wiec różnica nie jest straszna a przyjemności dużo,zwłaszcza powyżej 4 tys na obrotomierzy ale hondy tak mają i sa piekne jesli chcesz wiedzieć coś wiecej napisz maila polpo2222@wp.pl
Pozdrawiam