Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum i mam takie pytanie: czy znacie Panowie jakieś sklepy internetowe z dobrymi i tanimi częściami do felicji 99 1,3mpi? jeżeli tak to prosze o ich podanie za co z góry dziękuje. A może ktoś ma do sprzedania drążek do zmiany biegów chodzi mi szczególnie o tą część znajdującą się pod podwoziem coś w rodzaju tulejki ta część łączy drążek zmiany biegów z tym drążkiem który idzie do skrzyni biegów.W mojej felci ta część wysiadła i jak jeżdzę po śniegu a potem samochód stoi na mrozie to błoto śniegowe które dostanie się do tej części podczas jazdy zamarznie to nie mogę włożyć żadnego biegu , a jeżeli mocniej porusze dzwignią biegów w kabinie to zozpina się ona pod podwoziem od tej dzwigni idącej do skrzyni i lipa trzeba wciskać sie pod samochod i spinać je spowrotem. trochę to zagmatwałem alemam nadzieję że coś z tego da się zrozumieć. pozdrawiam
Reklamy
tadek
2008-03-22, 14:38 części do felicji 99 1,3mpi
http://skoda-jano.opole.pl/
To jest bardzo dobra hurtownia. Ja tamkupuję i nie znam tańszej. Poza tym doradzą i przesyłka szybka. Polecam. Pozdrawiam .
Rysiek
2008-03-22, 14:44 części do felicji 99 1,3mpi
dobre dobre
ten sam gosc najpierw pyta o czesc z laptopa na gprs sprawdzilem, a potem z chello sam sobie odpowiada