Forum samochodowe » Opel forum » Czy mi się opłaca kupić takie auto?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Czy mi się opłaca kupić takie auto?

Autor Wiadomość
Sztunia

Post2007-09-22, 00:38      Czy mi się opłaca kupić takie auto? Odpowiedz z cytatem
Słuchajcie mam sprawę: mój facet szuka sobie (tj. nam) auta-tylko on zbytnio się na tym nie zna Razz no a ja tym bardziej...

Znaleźliśmy taką ofertę która nam się spodobała (podam link bo trudno mówić bez przykładu) http://www.auto.pl/?kod=1GN68

Muszę też tu nadmienić że potrzebne jest nam duże auto.Poza tym najlepiej mało palące więc myślimy o takim na ropę. Ta oferta jest dla nas atrakcyjna-bo szukaliśmy podobnych aut i już się rozeznaliśmy z ceną. Czy ktoś się na tym zna? Potrafi ocenić wartość tego auta?
Powiedzcie mi czy ktoś ma może takie auto jak w linku (Opla astrę disel kombi) i czy może coś o takim powiedzieć?
A i jak to jest możliwe że w Oplu jest silnik z Isuzu????

Wiem że dużo pytań zadaję-ale będę wdzięczna za odpowiedź....

Reklamy
Rysiek

Post2007-09-22, 02:05      Czy mi się opłaca kupić takie auto? Odpowiedz z cytatem
- duze auto: to nie jest duze auto, to jest male auto klasy compact, czyli prawie najmniejszej, tyle, ze kombi

- przebieg jest nierealny, trzeba go pomnozyc co najmniej x 2

- malo pali: tak, choc tyloletni stary diesel z 8l wciagnie, a nie 5l jak nowoczesne

- silniki Isuzu sa w kilku markach i nie ma w tym nic dziwnego, sa ok

- wartosc auta: na boga, to jest przeciez diesel kombi za 5000zl, wiec tu nie ma co specjalnie oceniac i wyceniac, auto prawie zabytek, to i cena groszowa, sprawdzic czy jezdzi i jak nic sie nie pali, nie stuka podczas testu to brac Smile

lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2007-09-22, 09:49      Czy mi się opłaca kupić takie auto? Odpowiedz z cytatem
Warto go obejrzec dokładnie pod kątem wypadkowej przeszłości. Sprzedawca napisał "bezwypadkowy", a ten przód na 100% nie jest złożony tak w fabryce Smile

Roman

Post2007-09-22, 19:03      Czy mi się opłaca kupić takie auto? Odpowiedz z cytatem
A prawą lampe przednią to kto mu w poziomie przykręci : Question Razz

Forum samochodowe » Opel forum » Czy mi się opłaca kupić takie auto?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: