Forum samochodowe » Renault forum » Czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw ??
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw ??

Autor Wiadomość
stokrotek

Post2009-06-11, 10:01      Czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw ?? Odpowiedz z cytatem
Witam, mam pytanie czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw i czy można jakość sprawdzić co było robione w aucie (auto sprowadzone z Belgi).
Dzwoniłem na infolinię i jak Panią przycisnąłem to powiedziała, że mają natomiast jak dzwoniłem do serwisu to gościu coś zaczynał kręcić i nic mi nie powiedział . Chodzi mi dokładnie o sprawdzenie czy w moim aucie był wymieniany rozrząd czy nie.
Mam auto 1.9DCI Grand Scenic 2006 przebieg 124.000 i w książce serwisowej jest zaznaczona wyniana rozrządu i innych podzespołów gdy auto miało na liczniku 116.000.
Wszystkie poprzednie pieczątki i przeglądy zawsze miało robione w tym samym serwisie oraz wiem że auto było lizingowane.
Czy ktoś z Was ma dostęp do takiej bazy to proszę o pomoc oraz info na maila kwiotek@poczta.onet.pl

Reklamy
staszek809

Post2009-06-12, 19:36      Czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw ?? Odpowiedz z cytatem
witam!! taka informacje otrzymasz w kazdym serwisie reno jak pokazesz dowod rejestracyjny i po numerze vin sprawdza co bylo wymieniane jesli auto bylo serwisowane ja dostalem takie info w serwisie renault

stokrotek

Post2009-06-13, 16:14      Czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw ?? Odpowiedz z cytatem
Już ok, byłem w jednym i nie chcieli mi powiedzieś, poszedłem do innego i powiedzieli bez problemu Smile

Forum samochodowe » Renault forum » Czy Renault posiada międzynarodową bazę napraw ??
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: