Forum samochodowe » Peugeot forum » Dodaję gazu to gaśnie na paliwie. JAK WYMIENIĆ POMPE PALIWA?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Dodaję gazu to gaśnie na paliwie. JAK WYMIENIĆ POMPE PALIWA?

Autor Wiadomość
Alexx1985

Post2010-03-12, 14:30      Dodaję gazu to gaśnie na paliwie. JAK WYMIENIĆ POMPE PALIWA? Odpowiedz z cytatem
Witam.
Z dnia na dzień stała się dziwna rzecz. Mam Peugeota 406 z silnikiem 1.6 z 1997 roku.
Wczoraj wszystko było normalnie a dziś jak go chciałem odpalić na paliwie to zapalał i jak chciałem ruszyć to gasł. Na gazie na początku chodził zupełnie normalnie ale teraz troszke zaczął gasnąć przy wolnych obrotach. Gaz był niedawno regulowany więc to nie to. Paliwa dolałem i nadal nic.

Proszę o pomoc!!!

Ostatnio zmieniony przez Alexx1985 dnia 2010-03-12, 16:19, w całości zmieniany 2 razy

Reklamy
Alexx1985

Post2010-03-12, 16:19      Dodaję gazu to gaśnie na paliwie. Odpowiedz z cytatem
Pomińmy temat gazu. Wydaje mi się że to jednak pompa paliwa. Padła z dnia na dzień. W ogóle jej nie słyszę jak uruchamiam zapłon a powinna zasysać paliwo na zapłonie zanim uruchomie rozrusznik?

Wie ktoś może jak ją wymienić? Bo chyba z tego co wiem możliwe jest to na kanale tylko a ja do kanału nie mam dostępu. Nie chcę jechać do mechanika bo mnie oskubie ale zastanawiam się czy jak zdejmę tylną kanapę to nie będzie do niej dojścia. ??? Wie ktoś może jak sie za to zabrać?

Forum samochodowe » Peugeot forum » Dodaję gazu to gaśnie na paliwie. JAK WYMIENIĆ POMPE PALIWA?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: