Forum samochodowe » Volkswagen forum » Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie

Autor Wiadomość
lukaszgretkowski

Post2010-10-13, 17:17      Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie Odpowiedz z cytatem
Witam jestem tu nowy i od tygodnia posiadam touran jest to on z 2008 roku sprowadzony z Niemiec i mam pytanie jeżeli mam pilot do centralnego zamka ( oryginalny oczywiście) wklucz w scyzoryku to jak go rozłożę to czy żeby złożyć go trzeba nacisnąć guzik którym go rozkładam czy nie bo ja właśnie nie muszę tylko go składam bez naciskania i mnie to trochę denerwuje np jak odpalam samochód to mi się składa on i czy tak powinno być czy ja mam coś rozwalone tam ??
A drugie pytanie to czy każdy touran z podstawowym radiem bodajże rcd 310 ma w standardzie 8 głośników bo mi gra tylko przód i nie wiem czy to gdzieś się ustawia czy nie ma głośników bo jak tak patrze w drzwi to nie wiem czy są czy nie a jaką mam wersje wyposażeniową nie wiem a jak by ktoś wiedział jak sprawdzić wersie wyposażeniową to był bym wdzięczny
pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Reklamy
CRISTOBAL

Miasto: Wrocław

Post2010-10-23, 20:07      Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie Odpowiedz z cytatem
Najlepiej podpiąć auto pod VAG COM, wejść w moduł radia i zrobić test. Wtedy wszystko Ci wyjdzie; co jest a czego nie ma, ewentualnie gdzie jest przerwa w obwodzie.
Kluczyk powinien się złożyć po zwolnieniu zapadki przyciskiem do otwoerania "scyzoryka".
Wersję wyposażeniową aut z grupy VAG można sprawdzić na wlepce w bagażniku. W wielu autach koncernu jest ona w bagażniku pod wykładziną. Myślę że TOURANIE też.

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2010-10-23, 23:00      Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie Odpowiedz z cytatem
lukaszgretkowski, dzizas krajs maj fakin' gudnes - a w szkole nie uczyli o kropkach, czy przecinkach, bo ja już sam nie wiem co czytam...

CRISTOBAL

Miasto: Wrocław

Post2010-10-24, 08:29      Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie Odpowiedz z cytatem
Widać chłop ma stresa i na takie błachostki nie zwraca uwagi. Wink

Forum samochodowe » Volkswagen forum » Drobny problem ze scyzorkiem i pytanie
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: