Forum samochodowe » BMW forum » E 46 320d Webasto
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

E 46 320d Webasto

Autor Wiadomość
kajom BMW
320d

Post2007-11-29, 20:17      E 46 320d Webasto Odpowiedz z cytatem
Wiatam, jakiś czas temu skończyło się moje BMW E 36 na czołówce, z tego powodu postanowiłem zmienić markę na audi. Po odwiedzeniu z 30 modeli i za sprawą Pana (lewandek) z tego ów forum wróciłem do macierzystej marki Laughing .

Poprostu musiałem z siebie wydusić, że chciałem popełnić taką głupotę Razz wybaczcie.

Wracając do tematu: Zakupiłem E 46 2,0 diesel , pod maską znajduje się webasto, jednak nie wiem czy grzeje tylko silnik czy wnętrze też.. ? Czy samo sobie ustala harmonogram załączenia czy ja to muszę zrobić, tylko gdzie ? Czasem slychać, że się załączy po wyłączeniu silnika.

Drugie pytanie: Fotele są sterowane manualnie, po wewnętrzynych stronach są jakieś dziwne siłowniki, do których jest podłączony przewód. Po stronie kierowcy z tego ów siłowniczka wystaje dodatkowy przewód o długości jakieś 30 cm i nie ma gdzie go wpiąć Rolling Eyes

Dzięki za każdą pomoc..

Reklamy
lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2007-11-29, 21:14      E 46 320d Webasto Odpowiedz z cytatem
Gratuluje - tylko nie wiem co ja mam z tym wspolnego Wink

Webasto moze dzialac tylko w funkcji dogrzewania silnika - nowoczesne diesle malo energii traca na ogrzewanie silnika o okolic, wielu wiec producentow montuje dodatkowo webasto, zeby silnik szybciej osiagal temperature robocza.

kajom BMW
320d

Post2007-11-30, 07:30      E 46 320d Webasto Odpowiedz z cytatem
Cóż mogę napisać.. Czasem w burzy myśli nad ukochanym wozikiem i jego wyborem, presji różnych dziwnych podpowiedzi itp. Wystarczy jedna osoba, która bez stronicowo utwierdzi własne przekonania i co z tego wychodzi ? BMW Smile

Forum samochodowe » BMW forum » E 46 320d Webasto
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: