Forum samochodowe » BMW forum » E36 Compact skacza mi obroty:/ nie wiem juz co robic...??
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

E36 Compact skacza mi obroty:/ nie wiem juz co robic...??

Autor Wiadomość
rycerz

Post2007-10-13, 10:56      E36 Compact skacza mi obroty:/ nie wiem juz co robic...?? Odpowiedz z cytatem
witam. mam problem z BMW E36 Compact 316. kupilem autko i od poczatku przy odpaleniu skacza mi obroty,ale jechac mozna. komputer pokazal mi dwa bledy: silniczek krokowy i poziom wyjsciowy. wymienilem silniczek krokowy, autko pare sekund chodzilo dobrze i znowu zaczely skakac obroty. podlaczylem komputer i wyskoczyl mi taki blad: POZIOM WYJSCIOWY!!!! co to moze byc?? co trzeba jeszcze wymienic?? wie ktos moze?? Prosze o pomoc. . .!! z gory dzieki!! pozdrawiam

Reklamy
Krystian22

Post2007-10-23, 20:17      E36 Compact skacza mi obroty:/ nie wiem juz co robic...?? Odpowiedz z cytatem
witaj ja tez ze swoim autem mam ten sam problem, mam bmw e36 z 92 roku. byłem z tym w serwisie na badaniu komputerowym i stwierdzili mi ze mam uszkodzoną sonde lambde wymieniłem ja i nic nie pomogło silniczek krokowy tez wymieniłem od kumpla i żadnej poprawy ja tez nie wiem co robić.

wojtekbmw

Post2008-11-24, 11:40      E36 Compact skacza mi obroty:/ nie wiem juz co robic...?? Odpowiedz z cytatem
witam jak nie silniczek krokowy spróbuj przepłwwomierz na probe założyć

Forum samochodowe » BMW forum » E36 Compact skacza mi obroty:/ nie wiem juz co robic...??
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: