Forum samochodowe » Renault forum » Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy

Autor Wiadomość
camry

Post2014-11-28, 23:12      Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy Odpowiedz z cytatem
Witam serdecznie ,może ktoś mi potrafi podpowiedzieć jak rozwiązać problem dotyczący Fluencea,autko jest jeszcze na gwarancji problem polega na tym ,iż jak popada przez dwa dni a auto stoi pod przysłowiową chmurką zaczyna się problem z drzwiami od strony kierowcy ,w żaden sposób nie idzie ich otworzyć pozostałe drzwi jak i bagażnik otwierają się bez zarzutu za każdym razem,dopiero za dziesiątym lub piętnastym razem puszczają i jest już ok., aż do następnych opadów,dziś byłem na serwisie aby tą awarię usunęli ,po podłączeniu go, komputer nic nie zarejestrował ,więc serwis nie widzi problemu ponieważ nie ma co naprawiać,jedyne wyjście jakie mi zaproponowali to aby im zostawić samochód i czekać na deszcz ,może wtedy dadzą radę stwierdzić co jest przyczyną ,byłem pewny że to błaha sprawa a tu zaczynają się "schody", macie może jakiś pomysł jak to rozwiązać w inny sposób?

Reklamy
gotax

Post2014-12-04, 13:56      Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy Odpowiedz z cytatem
Pojechać do serwisu z prawdziwego zdarzenia? Skąd jesteś?

camry

Post2014-12-05, 22:18      Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy Odpowiedz z cytatem
serwis w Krakowie

gotax

Post2014-12-15, 19:39      Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy Odpowiedz z cytatem
Spróbuj jeszcze raz uderzyć z tym problemem do Motomagic na Vetulaniego jak tam nie dadzą rady to nie wiem gdzie.

camry

Post2014-12-16, 23:13      Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy Odpowiedz z cytatem
dzięki

Forum samochodowe » Renault forum » Fluence-blokujące się drzwi od strony kierowcy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: