Forum samochodowe » Opel forum » Gdzie ubezpieczenie?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Gdzie ubezpieczenie?

Autor Wiadomość
alan85

Post2009-05-22, 11:23      Gdzie ubezpieczenie? Odpowiedz z cytatem
Siema

Mam pytanie gdzie ubezpieczacie swoje ople? juz w poniedzialek konczy mi sie polis i musze cos wybrac, orientujecie sie gdzie teraz jest najtaniej?

Reklamy
wafel Honda Accord
1.8 iS 1999r.

Post2009-05-22, 14:05      Gdzie ubezpieczenie? Odpowiedz z cytatem
to zalezy od konkretnego przypadku:P tylko i wylacznie. liczy sie gdzie mieszkasz, ile masz lat i od kiedy prawko, czy i jakie masz znizki i pare innych rzeczy. nie ma czegos takiego jak "najtansza firma". poza tym jesli chodzi o ac to liczy sie tez w jaki sposob dana firma wyplaca (czy robia problemy itp)

Luuuzer

Post2009-05-24, 11:01      Gdzie ubezpieczenie? Odpowiedz z cytatem
jest tak jak napisal kolega wyzej, cena ubezpieczenia zalezy od wielu rzeczy.Przewaznie najtaniej wychodzi w towarzystwach typu direct czyli takich ktore nie maja agentow=nie pobieraja dodatkowej prowizji. Z directow mozesz sprawdzic np.link4 ale dobrze byloby tez podzwonic w kilka innych miejsc.Moze niech inni wypowiedza sie o swoich doswiadczeniach z directami

alan85

Post2009-05-25, 18:09      Gdzie ubezpieczenie? Odpowiedz z cytatem
dzieki chlopaki, luuzer tak jak sugerowales sprawdzilem link4 i oni wlasnie wyszli najtaniej. Sprawdzalem tez innych PZU, Allianz, Axa, ale ceny byly zaporowe, jak dzwonilem do Link4 to konusltantka mi powiedziala, ze dobrze trafilem, bo ponoc wlasnie trwa u nich promocja na niemieckie auta czy cos takiego. Mniejsza o to, wazne ze byli najtansi i to o prawie 500zl. Dzieki wielkie i szerokosci na drodze.

Forum samochodowe » Opel forum » Gdzie ubezpieczenie?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: