Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Gdzie wynajmę luksusowe auto?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Gdzie wynajmę luksusowe auto?

Autor Wiadomość
Fotoradar

Post2018-12-18, 08:46      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
Wiecie gdzie mozna wynająć elegancki smochod na jeden dzien w okolicach Gniezna? Szukam czegoś luksusowego do ślubu, ale nie potrzebuje samochodu z kierowcą. Kolega obiecał robić za kierowcą więc nie ma sensu przepłacac za usługi kogos, kto oferuje auto, ale z obsługą.

Reklamy
Gokarrt

Post2018-12-18, 16:02      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
W firmie autorawicki.pl z Orchowa znajdziesz super wypasione bryki w dobrych cenach. Możesz wynająć na dzień lub na dłużej, w zalezności od potrzeb. Z Orchowa do Gniezna coś około 20-30km więc dojazd to nie problem, a będziesz mieć luks autko w dobrej cenie, zwłaszcza jeśli nie potrzebujesz go na dłużej niż jeden dzien.

Fotoradar

Post2018-12-19, 08:16      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
dzięki za informacje, brałeś kiedys od nich samochód? Wiesz ile kosztuje wynajem, bo na stronce nie ma informacji?

JayJ

Post2018-12-19, 13:30      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
a co to znaczy elegancki samochód? Chodzi ci o klasycznego Mercedesa czy Audi, czy chcesz cos typowo ślubnego, typu biła limuzyna o długości 6 metrów? Smile

Fotoradar

Post2018-12-20, 12:37      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
nie, limuzyna nie potrzeba:) zadbana Audi SQ7 wystarczy. Oczywiscie najlepiej jak by była w kolorze bialym, ale jak będzie inny kolor też się nie obraze.

Gokarrt

Post2018-12-20, 16:07      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
Nie, ale często przejeżdżam obok i wiem, że mają ładne samochody na parkingu, dlatego o nich wspomniałem. Faktycznie cen wynajmu nie ma, ale jaki problem zadzwonic. Na głównej stronie http://autorawicki.pl/ masz i numery telefonów, chyba do właścicieli, i adresy mailowe, jest też dokłady adres ich siedziby. Wszystko da się ogarnąć. Tylko nie czkeaj na ostatnią chwile, bo pózniej może się okazac, że wymarzone auto jest już na dany dzień zarezerwowane. Co do aut, jakie mają, to na parkingu widziałem wypasione Audi, Mercedesy, Chevrolety, BMW i zdaje się nawet elektryczną Tesle. Nie wiem czy to wszystko jest na wynajem, bo oni chyba te auta tez sprzedają, ale zawsze możesz zapytać.

Fotoradar

Post2018-12-21, 08:58      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
Ooo, podjechać na ślub w Tesli to by było coś. Ciekawe ile za to sobie życzą. Musze zadzwonić. Jeszcze raz dzięki za informacje.

Eko-pal

Post2019-01-23, 12:16      Gdzie wynajmę luksusowe auto? Odpowiedz z cytatem
Co rozumiesz pod pojęciem "luksusowe" auto? Jeżeli możesz to podaj więcej szczegółów bo to dosyć istotne, natomiast jestem zdania, że tego typu auta znajdziesz w niemal każdej wypożyczalni, to bardziej kwestia samej ceny jaką możesz na to przeznaczyć.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Gdzie wynajmę luksusowe auto?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: