Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6?

Autor Wiadomość
Fotoradar

Post2018-02-20, 08:35      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Cześć. Miałem nieprzyjemne zdarzenie w wyniku którego cała lewa strona samochodu jest skasowana. Nawet koło zostało wyrwane także na tę chwilę muszę zamówić przede wszystkim wahacze bo jeden jest pogięty, z drążków i łączników też pewnie za dużo nie zostało ale czekam na sygnał od mechanika. Pomożecie mi znaleźć coś niedrogiego?

Reklamy
Gokarrt

Post2018-02-20, 14:00      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Skoro urwałeś koło to stawiam, że trzeba będzie zamówić jeszcze amortyzatory, maglownice i zwrotnice z łożyskiem ale po kolei. Wahacze zamów na https://sapart.pl bo tam sprzedają w gotowym zestawie ze wszystkimi śrubami i mocowaniami i to w dobrej cenie. Sam zamawiałem jak trzeba było u mnie wymienić. W ASO krzyknęli sobie ponad tysiąc za komplet, a w tym sklepie masz 480 z groszami ;]

Fotoradar

Post2018-02-21, 13:12      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Oby nie było tak źle jak piszesz bo nie mam kasy zeby pol samochodu wymienić. Pytanko mam co do ceny.. trochę się boję że kupię za te 480 złotych i za rok znów bedzie lipa i trzeba bedzie wymieniać. Może lepiej kupić droższe?

JayJ

Post2018-02-21, 15:47      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Siemka, droga impreza cię czeka ale trzeba zrobić autko. M2 dobrze ci podpowiada zeby kupić w sapart.pl przede wszystkim dlatego, ze wszystkie czesci są z górnej półki. Nie masz czego sie obawiać, beda ci dobrze slużyć. Pozostałych elementów też tam sobie poszukaj i taka moja rada na marginesie. Wszystko co się wiąże z układem kierowniczym i napędowym kupuj nowe. Nie dawaj sie namówić na szroty bo wtedy dopiero bedziesz sie bujał jak gdzies w trasie coś ponownie strzeli. Pozdrawiam.

Fotoradar

Post2018-02-22, 07:54      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Biore sobie do serca. A co z blacharką bo mam blotnik i zderzak do wymiany plus lampa. Ryzykowalibyście szrot?

JayJ

Post2018-02-22, 13:53      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Ja bym nie ryzykował. Takie czesci zwykle są popekane i wyrobione wiec nie beda dobrze pasować. Lepiej wydać pare zlotych wiecej i miec pewnosc ze samochod wroci do normalnej uzytecznosci.

Fotoradar

Post2018-02-22, 16:00      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Dzieki za pomoc, dostałem info że łączniki stabilizatora i drążki też poszły Sad

JayJ

Post2018-02-23, 08:34      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
to akurat nieduży koszt ale mimo wszystko współczuje bo to nic miłego auto rozwalić. Przynajmniej masz tani sklep z częsciami Smile

Dojedziemy_eu

Post2018-03-01, 12:46      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
W Audi A6 masz aluminiowe i wielowahaczowe zawieszenie, więc jeżeli je wymieniasz to od razu komplet aby mieć spokój. Poszukaj niższych cen części w dobrych sklepach internetowych, tam z reguły kupisz je tanie i masz szeroki wybór.

Gokarrt

Post2018-03-15, 10:57      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Polecam przejrzeć wyposażenie sklepu sieciowego Sapart.pl Dostępne są tak setki części do samochodów osobowych różnym marek. Ceny są bardzo atrakcyjne, a na stronie dostępna jest bardzo wygodna wyszukiwarka części.

majsterklepka

Post2018-04-15, 17:24      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Wahacz delphi wygoogluj po ile gdzie chodzi, standard oe więc porządny, a to średnia półka cenowa więc majątku nie wydasz.

Dojedziemy_eu

Post2018-04-20, 09:56      Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6? Odpowiedz z cytatem
Akurat tutaj nie powinno być problemu, model Audi A6 jest bardzo popularny i wszystkie części układu zawieszenia znajdziesz w sklepach internetowych, wystarczy tylko poszukać.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Gdzie zamówić online wahacze do Audi A6?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: