Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-05-29, 22:10      Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek Odpowiedz z cytatem

Reklamy
mnop

Post2019-05-29, 22:10      Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek Odpowiedz z cytatem
a jak elektronika zawiedzie to co wtedy? Ja tam wole jak mam wpływ na auto. Mam rextona I i dobrze się trzyma. A jak coś jest nie tak, co się często nie zdarza, sam naprawię. a w tym niestety to się nie uda

mnop

a jak elektronika zawiedzie to co wtedy? Ja tam wole jak mam wpływ na auto. Mam rextona I i dobrze się trzyma. A jak coś jest nie tak, co się często nie zdarza, sam naprawię. a w tym niestety to się nie uda

Wanting

Post2019-06-14, 02:10      Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek Odpowiedz z cytatem
Cześć wszystkim obecnym

Nostalgic

Post2019-06-14, 14:24      Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek Odpowiedz z cytatem
Hejka wszystkim

VWzone.pl

Post2019-07-08, 10:58      Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek Odpowiedz z cytatem
Miejmy nadzieję, że te lusterka będą bezawaryjne i niezawodne. W przeciwnym razie Honda e pewnie straci na wartości i popularności. Rozwiązanie z kamerami zamiast lusterek może być także przełomowe w świecie motoryzacji. Na filmach promocyjnych pokazują, że kamery zapewniają większą widoczność niż tradycyjne lusterka. Jest to na pewno krok w stronę zautomatyzowania jazdy samochodem.
http://forum.vwzone.pl/

ZbysiuTer Toyota
Avensis

Miasto: Bydgoszcz

Post2019-07-12, 10:46      Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek Odpowiedz z cytatem
A jak to się ma do polskiego prawa? Zdobędzie to homologację?

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Honda e w standardzie z kamerami zamiast lusterek
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: