Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Miasto: Lublin.Plymouth
2009-06-09, 16:45 Instrukcja Renault Scenic 2002
Moge sie załozyc ze teraz juz nikt sie nie zapyta o instrukcje z powodu naszych postów ale to prawda
Nie radzisz sobie z autem to go sprzedaj i kup cos innego a nie pchasz sie w samochód naszpikowany elektryką.A potem takie jaja wychodza.
Ja nie miałem nigdy renaulta ale z posiadaczy reno moge sie załozyc ze jest pewnie pare osób co nawet nie wiedza ze w karcie jest umieszczony kluczyk do awaryjnego otworzenia auta i otwiera sie go z tego co pamietam od strony kierowcy.
A moze wszyscy to wiedzą
Reklamy
renek
2009-06-21, 11:24 Instrukcja Renault Scenic 2002
Jako nowy Witam Wszystkich .
Wbrew dennym opiniom panów szybkiego pół mózga i mechanika bezmózga
proszę pozostałych kolegów o pomoc .
Właśnie kupiłem Scenica Expression 2002/2003 1,6i , 16V , z fabryczną instalacją gazową , i bardzo by mi zależało na instrukcji właśnie do tego modelu . Oczywiście po Polsku . Z góry dziękuje .
e-mail hektorx@op.pl
mechanik arczan 84-24
Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )
Tyyyy słyszałes renek-a... ale mam polew... pokazał chłopklase!!pANIE styropianie zamiast ów mózgu... bo widac ze inteligencja nie grzeszysz i z cała pewnoscia ciełem tez nie nadrabiasz:) !!!! masz przed soba inteligencie google i kompa... to rusz styropianem i poszukaj instrukcji a nie przychodz na gotowe!!a jak ktos mu wysle ów instrukcje to prosze dołaczyc instrukcje obsługi kobiety i jego fiu...a bo moze mysli ze to tylko do sikania służy.... ha ha ha ha smieje sie prosto w twoja twarz!! aha a tego maila to ludzie maja wysłac do twojego psa.... hektorx... a moze hektor z archiwum X bo jak to twoje imie to masakra ze tak cie skrzywdzili....
szybka pomoc :)
audi
A6 c6
2009-06-22, 19:50 Instrukcja Renault Scenic 2002
arczan szkoda słow na takich idiotów,kupił sobie wózek a instrukcji szuka ciekawe czy jak brał ślub to czy tez szukał instrukcji obsługo żony.
Dla takich idiotów nie bede sie rozpisywał
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
Miasto: Warszawa
2009-06-22, 19:57 Instrukcja Renault Scenic 2002
Dawno nie zaglądałem na ten temat bo sobie myśle co tu mozna jeszcze napisać a tu prosze takie kwiatki:). Normalnie to bym potraktował jako żart ale wszyscy proszą o instrukcje szok, ja jak zakupiłem scenica II(już go nie mam i jestem szczęśliwy) też szukałem instrukcji żeby w pełni wykorzystać to co jest w tym aucie, ja kupiłem w renault polska a można w każdym salonie.A jeśli nie ma ktoś gotówki to tu na forum jest ze sto odnośników wystarczy poczytać a nie zrobić wpis i czekać na maila gotowca.J a trktuje to tak albo jakiś leń co mu się nawet niechce poszperać (troszeczke) albo panisko co kupiło renaulta i każdy ma wokół niego skakać i jeszcze naubliżać innym(pozdro szybki i arczan) zapamiętajcie tego pana napewno jeszcze nie raz będzie chciał pomocy wiadomo renata:) to wtedy mu jej udzielcie ja nepewno się nie odezwe no chyba rzeby się pośmiać . I jeszcze ktoś wcześniej prosił o instrukcje bo w anglii są ciency mechanicy coś ze skrzynią się działo w instrukcji nic niema jak ją naprawić, ale jeśli nie wchodzi jakiś bieg do wymiany linki sterujące pewnie się pancerz wytarł używane ok.300zł ale nie wiadomo ile pochodzą u mnie nie wchodził wsteczny , pomógł DISTAL jak był chłodny dzień to bez problemu działało gorzeja jak się zrobiło ciepło i silnik troche popracował . RENAULT TO DZIADOSTWO (scenicII 1.9 dci 2004r)
audi
A6 c6
2009-06-22, 22:04 Instrukcja Renault Scenic 2002
burm192 Jestes wielki kocham Cie
mechanik arczan 84-24
Mercedes
Bmw 730 i Mercedes L609D Nissan Maxima 3.0 V6, Passat B5 2.8V6 SYNCRO ( NIE 4Motion )
za duzo ojca chszestnego albo rodziny soprano..... choc to moje ulubione filmy i califonikaction (czy jakos tak)
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
2009-06-23, 06:57 Instrukcja Renault Scenic 2002
Ja już się chyba nie będe odzywał jakieś niezdrowe emocje się komuś udzieliły. I jeszcze dodam że wole poczytać waszych porad gdzie jest napisane w prosty i dostępny sposób niż jakiegoś ala mechaniora co się mądrzy używa fachowych słów (nie zawsze w odpowiednim momencie ). Tak sobie pomyślałem że temat instrukcja obsługi jest najciekawszym na forum renault i najwięcej sie w nim dzieje. Prawie wcale się nie psują nic nie skrzypi albo stuka tylko z tymi samochodami jest największy problem z instrukcją ( dodam jeszcze że na Allegro można znależć) co ja pisze zaraz poszukam lub ściągne z neta i powysyłam zainteresowanym przecież oni siedzą i co minuta poczte sprawdzają czy już ktoś wysłał . Pozdrawiam wszystkich
audi
A6 c6
2009-06-23, 07:06 Instrukcja Renault Scenic 2002
Za duzo alkoholu wczoraj było u mnie(impreza)
Pozdrawiam
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
2009-06-23, 07:11 Instrukcja Renault Scenic 2002
To dzisiaj sos z kapusty kawaszonej do picia . A tak wracając do tematu przecież każdy który teraz pisze o instrukcje nawet nie czyta tego wątku tylko odrazu wali wiadomość że on chce instrukcje, ciekaw jestem czy potem wchodzi tutaj żeby sprawdzić czy tylko czeka na poczte .
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
2009-06-23, 07:17 Instrukcja Renault Scenic 2002
JacKill napisał:
ftp://renault:renault@ftp.pikur.digi.pl/Manuale/
hasło: pikur
PS. Ludzie to po grzyba piszecie na forum, skoro chcecie instrukcję na majla? Trochę szacunku dla innych forumowiczów. To chyba nieduży wisiłek zajżeć na forum drugi raz, a nie czekać aż ktoś się zlituję i podeśle instrukcję na majla, zwłaszcza, że macie ją za darmo.
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
2009-06-23, 07:19 Instrukcja Renault Scenic 2002
to było w 2008 roku i chyba jeszcze na drugiej stronie wątku jest dalej mi się już nie chce szukać ale odnośnie instrukcji jest pare wątków
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
2009-06-23, 07:23 Instrukcja Renault Scenic 2002
tu jest pełna instrukcja obsługi : http://www.durex.pl/instrukcja_obslugi.html