Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2020-04-01, 19:57      JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński Odpowiedz z cytatem

Reklamy
paweks

Post2020-04-01, 19:57      JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński Odpowiedz z cytatem
Auto ma niezłe osiągi, ale przód mnie odstrasza. Mój korando wizualnie o wiele bardziej mi odpowiada. A poza tym ma 178 KM w dieslu, także nie mam na co narzekać Wink

Diesel V8

Post2020-04-20, 12:40      JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński Odpowiedz z cytatem
Chińskie marki takie jak Changan, Chery, JAC czy GAC już dawno dogoniły europejską czy japońską czołówkę. Europa i USA dalej myslą że ich rynki są super extra z najlepszymi furami, ale tak naprawdę to Chińczycy nas doganiają i za niedługo nie będą się oglądać na Europę

bylyateista

Post2020-04-20, 22:49      JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński Odpowiedz z cytatem
hoop hooooopp... żyje tu kto? Nie gadajcie że najlepszy portal motoryzacyjny padł...

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » JAC Jiayue X7 - ciekawy SUV na rynek chiński
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: